Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med dine gardindrømme. Vi laver mørklægningsgardiner efter mål, så du kan få tilpasset dine gardiner efter dine vinduer. Gardinstudiet har mange års erfaring med syning og opsætning af mørklægningsgardiner efter behov og individuelle mål. Vi syer gardiner både til den private bolig, såvel som til din virksomhed.

Mørklægning efter mål
mørklægningsgardiner

I et rum, med stort lysindfald er det vigtigt at du har mulighed for at kunne afskærme for sol og skarpt lys.

De perfekte mørklægningsgardiner kan gøre et rum mere behageligt at opholde sig i. Her har du mulighed for at kunne opholde dig i rummet, uanset lysindfaldet.

Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med at få syet de helt rigtige mørklægningsgardiner, efter dit behov og dine mål.

Erfaring med mørklægningsgardiner

Mange års erfaring gør os til en stærk sparringspartner, i dit valg af nye gardiner til din bolig eller din virksomhed. Vi hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed, så du kan nyde dine rum endnu mere, end du gør det i dag.

Gratis opmåling og vejledning
mørklægningsgardiner efter mål

Sender du os en mail med din opgave, giver vi en gratis opmåling hjemme hos dig. Vi kommer ud til dig i vores gardinbus, som emmer af inspiration og alverdens muligheder til at gøre dine drømme om mørklægningsgardiner til virkelighed.

Vi sætter en stor ære i, at du får gardiner efter dine mål, så du ikke skal skære til, eller i gang med nål og tråd for, at få gardinerne til at matche dit behov.

Du får indflydelse i designprocessen, så du kan få nøjagtig de gardiner, som du har forestillet dig de skal være.

Vi hjælper også med andre typer af gardiner

Vi er eksperter på flere typer af gardiner, hos Gardinstudiet. Vi kan sagtens hjælpe dig med dine drømme, når det kommer til færdigsyede stofgardiner, rullegardiner, panelgardiner, lamelgardiner eller den nye markise hvis det kunne friste.

Vi sammensætter den helt rigtige pris til dig, efter dine mål og ønsker.

Kontakt os allerede i dag på 26 37 56 66. Når du har brug for hjælp til at indfri dine gardindrømme.

Vi hører hjemme i Højbjerg ved Århus, men kommer gerne over hele øst-, midtjylland ved special og størrer opgaver. Vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup