Gardinstudiet er din stærke spiller på markedet, når det kommer til syning af gardiner efter dine individuelle mål. Vi syer mørklægnings rullegardiner efter mål og hjælper dig med at indfri dine drømme, så din bolig for den sidste prik over i’et. Vi syer rullegardiner med mørklægning til både den private bolig, såvel som til din virksomhed. Du kan altid være sikker på den gode service, når du køber gardiner hos Gardinstudiet.

Rullegardiner til mørklægning

Mørklægning kan være nødvendigt, hvis du har et stort lysindfald i et rum, som er stærkt eksponeret for sol og skarpt lys. Solafskærmningen er en stor indikator for, at du får det optimale ud af dit rum.

mørklægning med rulle gardinerVi har mange års erfaring med syning af rullegardiner med mørklægning efter dine mål og behov. Mange års erfaring med produktion af gardiner er din sikkerhed for den helt rigtige løsning, for at kunne indfri dine gardindrømme. Du skal nemlig kunne nyde dine rum optimalt – det er vores største motivationsfaktor.

Gratis opmåling hjemme hos dig

Hvis du sender os din opgave, sørger vi for en gratis opmåling. Vi kommer hjem og besøger dig med vores gardinbus. Gardinbussen emmer af inspiration og giver dig en fornemmelse af, hvilke typer materiale og stof, vi har mulighed for at sy dine mørklægnings rullegardiner i. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning undervejs og du er selvfølgelig vores vigtige medspiller, når det kommer til designet af gardinerne. De skal nemlig leve op til dine forventninger. Så du får nøjagtig de gardiner, du drømmer om!

Vi hjælper med alle typer af gardiner

Vi har mange års erfaring med produktion af gardiner af flere typer. Har du brug for andre typer af gardiner i din bolig, så kan vi sagtens hjælpe med dette. Vi kan blandt andet hjælpe dig med lamelgardiner, rullegardiner, markiser og meget andet. Kontakt os endelig med din opgave, vi står klar til at hjælpe dig!