Gardiner i Aalborg – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

traepersienner i Ålborg

Hos Gardinstudiet er vi stolte af at kunne tilbyde vores services og produkter til dig, der ønsker gardiner i Aalborg eller i nærheden af Aalborg. Du får Gratis besøg af én af vores eksperter, som kan give dig rådgivning. Vi kan også præsentere de mange muligheder og løsninger der er, når det kommer til gardiner. 

mørklægning med rulle gardiner

Rådgivning ud fra erfaring og ekspertise i gardiner til Aalborg

traepersienner lyst træ

Hos Gardinstudiet har vi rigtig mange års erfaring med at lave gardiner efter specialmål. Vi er vandt til at tage hensyn til særlige behov for størrelser eller materialer.

Ofte er det meget individuelt, hvilken gardintype kunderne vælger. Det afhænger en smule af mode og trends, men også rigtig meget af personlig stil. Denne stil støtter vi op om, samtidig med at vi rådgiver ud fra vores erfaring og ekspertise med salg af gardiner.

Vi vejleder dig igennem vores sortiment af gardiner

Plissegardiner Aalborg

Der er mange forskellige typer gardiner og vi ser det som vores opgave at vejlede dig til det rigtige gardin for dig og din bolig eller din virksomhed. Der er eksempelvis rullegardiner, som kan bruges til mørklægning. Der er stofgardiner, som ofte er mere dekorative, men som også kan sikre mørklægning af værelserne. Lamelgardiner er perfekte til dig, der vil kunne skifte hurtigt mellem meget lysindfald og lidt lysindfald.

Dette er blot nogle af de løsninger, vi kan tilbyde dig i Aalborg til boligen.

Udvendigt kan vi hjælpe dig med de mere og mere populære markiser, der beskytter dig mod solen og varmen, når det er sommer på terrassen. Men tøv endelig ikke med at spørge os, om en løsning, som du har set andre steder. Vi hjælper gerne med at opfylde dit behov uanset gardintype.

Præcis og gratis opmåling til gardiner i Aalborg

Gardiner Aalborg
Stofgardiner i Aalborg

Rigtig mange forhandlere sælger gardiner med standardmål. Dette er også en rigtig fin løsning, hvis du kan finde gardiner, som der passer til vinduets størrelse. Men typisk er det svært at finde gardiner til alle vinduerne i huset, som matcher hinanden og passer perfekt.

Derfor er vores forretning bygget på at vi laver en præcis opmåling af de vinduer, som du ønsker gardiner til. På den måde er vi selv ansvarlige for at gardinerne kommer til at passe perfekt og du undgår derved fejl og store ekstraregninger.

Uforpligtende besøg

Vi tager gerne på besøg hos dig. Vi mener faktisk at det er nødvendigt, for at kunne finde gardinerne, som du vil blive glad for i rigtig mange år. Vores besøg er gratis og helt uforpligtende. Vi pakker Gardinbussen med måleværktøj samt en masse prøver på materialer, så du kan mærke materialet på din adresse i Ålborg, inden du beslutter dig.

Kontakt Gardinstudiet ved at ringe til os på 26 37 56 66 eller brug formularen her på siden. Så kommer vi til Aalborg og hjælper dig med at få nye gardiner.

Vi hører hjemme i Mammen ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Opsætning og montering af dine skræddersyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Vi kommer også udenfor Århus. (alfabetisk)

RøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.