Gardiner i Ebeltoft – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardiner i Ebeltoft

Med Gardinstudiet har du mulighed for at få specialsyede gardiner, som passer til alle rum i din bolig. Helt uforpligtende kan vi besøge dig i Ebeltoft eller omegn og lave en gratis opmåling af dine vinduer, så du kan få gardiner der passer. Ganske enkelt. Læs mere om dine muligheder for specialdesignede gardiner fra Gardinstudiet herunder.

Årelang erfaring er din sikkerhed for et godt gardin

Gardiner i EbeltoftVi har årelang erfaring med produktion af gardiner på specialmål. Du kender det sikkert allerede, at gardiner og persienner på standardmål i mange tilfælde ikke passer helt til dit vindue eller terrassedør. Det behøver du ikke bekymre dig om, når du bestiller gardiner hos Gardinstudiet. Vi kommer gerne forbi Ebeltoft og laver gratis opmålinger og giver vejledning i, hvilket materiale og hvilken type gardin der passer til dit individuelle ønske. Det er nemlig vigtigt for os, at du modtager gardiner som passer perfekt og som du kan få glæde af i mange år frem.

Vi vejleder dig på baggrund af dine ønsker

Vores sortiment af gardiner spænder vidt og tæller både forskellige gardintyper, farver og materialer. Hos Gardinstudiet har vi nemlig mulighed for at kunne producere de gardiner, som du drømmer om. Vi vejleder dig igennem de utallige muligheder på baggrund af dine individuelle ønsker og behov. Vi kommer gerne på besøg i Ebeltoft, så vi kan danne os et stærkere billede af, hvilken stil din bolig er. Det er vigtigt for os, at gardinerne passer ind til resten af din bolig og indretning.

Sortimentet spænder vidt

panelgardiner-hvide
lamelgardiner-roed

Vores sortiment spænder vidt, da vi har lært, at ikke to kunder er ens og behov kan være forskellige fra bolig til bolig. Hos os kan du blandt andet få mørklægningsgardiner som afskærmer for ethvert lysindfald, markiser til terrassen og lamelgardiner, så du nemt og enkelt kan styre lysindfaldet i ethvert rum hvor de er placeret. Vi har utallige kombinationsmuligheder, så vi kan indfri dine gardindrømme.

Gardinbussen besøger dig gratis og uforpligtende

Har du brug for vejledning og en opmåling hjemme hos dig til gardiner i Ebeltoft? Så besøger vi dig gerne med vores gardinbus. Gratis og helt uforpligtende.

Gardinbussen indeholder et utal af gardiner og prøver på materialer, så du får et indblik i, hvilke muligheder du har. Ring til os på 26 37 56 66. Du kan også sende os en mail med din opgave gennem kontaktformularen til højre.

Send os en beskrivelse af din opgave og vi vender tilbage med et tilbud på telefon eller via mail. Vi sætter en stor ære i, at kunne levere løsninger til dig, som fungerer i mange år frem og passer i din personlige stil.

Opsætning og montering af dine skræddersyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning GiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.