Gardiner til Erhverv

Gardinstudiet tilbyder skræddersyede afskærmningsløsninger til erhverv. Vores mangeårige erfaring med erhvervsindretning sikrer jer, at i får gardiner som ikke blot lever op til det funktionelle behov, men også passer naturligt i den æstetiske helhed og hjælper til et godt arbejdsmiljø – altsammen med respekt for de økonomiske rammer.

Med baggrund som arkitekter og håndværkere ved vi, hvad der skal til for at nå fra a til b, og vi hjælper gerne med hele processen fra idé, vejledning og design til opmåling og montering.

Vi har bl.a. opsat solafskærmning for følgende erhverv:

edc-logo
ftf-a-logo
as3-logo
kvik-logo
dustin-logo
conscia-logo

Kontakt os her for en uforpligtende samtale eller bestil et gratis besøg af vores gardinbus – så kigger vi forbi med prøver fra vores store sortiment.

Vi fører bl.a. følgende:

erhverv2


Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele landet ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.