Få dit privatliv tilbage

Det kan da være meget hyggeligt at kunne kigge ud i mørket inde fra din varme stue, især op til jul, hvor landskabet ofte er fyldt med glitrende lys i sneklædte træer og buske.

Mon ikke forbipasserende synes, at det er ligeså hyggeligt at kunne kigge ind i dit privatliv, mens du sidder og slapper af med familien?

Du tror måske at du har dit liv for dig selv

Når du befinder dig inden for dit hjems fire vægge. Men har du nogensinde tænkt over, hvem der kan kigge med ude fra den anden side af dine uafskærmede vinduer?

Værn om dit privatliv

Med et par skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet. Vi tilbyder skræddersyede gardinløsninger, der passer til dit hjem, privatliv og din indretning.

Bestil en gratis opmåling
Så kommer vi hjem til dig med en masse gardinprøver, så du kan se, mærke og føle, hvordan de forskellige gardiner passer ind hos dig. Ved bestilling af en gratis opmåling giver vi desuden rabat på dine nye gardiner til privatliv.

Værn om dit privatliv med gardiner

Kontakt os også ved gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.