Få opsat og monteret gardinerne

Mangler du nye gardiner og skal de laves efter specielle mål? Gardiner kan købes i de fleste bygge- og boligmarkeder, men der produceres de efter standardmål. Hvis du vil have gardiner, der passer til netop dine vinduer

Så kan det betale sig at få

 • Opmåling
 • Syning
 • Samt færdig montering

Af de nye gardiner fra samme leverandør

Opsætning af gardiner

Skab dine egne gardiner, der passer til netop dine vinduer. Det er nemt at finde gardiner i bygge- og boligmarkeder, men de handler oftest kun gardiner efter standardmål. Det kan derfor blive en udfordring at finde gardiner, der passer til vinduets mål. Ofte bliver man nødt til at klippe gardinerne til selvom man allerede har brugt mange penge på gardinerne.

Hos Gardinstudiet er vi specialister indenfor gardinmontering i Aarhus og laver altid gardinerne efter de enkelte mål. Det er derfor muligt at få opsætning af gardiner der passer til meget specielle vinduer og som ikke behøver at blive klippet til. Gardinstudiet producere alle typer gardiner til både private og erhverv og hjælper gerne med gratis opmåling, samt montering og opsætning af gardiner. Vi hjælper med hele processen.

rullegardiner til mørklægningsolgardinersolafskærmning
mørklægnings gardinerlift og foldegardinersolscreens

Gardinmontering i Aarhus

Udover opmålingen og designet af gardinerne, så tilbyder Gardinstudiet også montering af gardinet. Det kan være en fordel, hvis vinduerne sidder besværligt eller højt oppe. Derudover er det en del af virksomhedens service, så gardinprocessen bliver nemmest muligt. Kunderne behøver derfor ikke gøre andet arbejde end blot at forholde sig til, hvordan gardinerne skal se ud.

Gratis opmåling og prøvevisning

Gardinstudiet giver vores kunder mulighed for,

at få en gratis opmåling ved at du bare sender en beskrivelse af opgaven. Derefter fylder vi gardinbussen med prøver, og komme på besøg hos dig så du kan mærke og føle, hvordan de forskellige gardiner passer ind. Vi arbejder derfor med udgangspunkt i dig og dine behov og ønsker. Du har mulighed for selv at vælge det ønskede materiale og kan skabe dine egne gardiner, så de både er speciallavet og personlige. Vi hos Gardinstudiet har mange års erfaring med indretning og det garantere derfor, at kunderne altid får den bedst mulige løsning.

Eksperterne hos Gardinstudiet er uddannede arkitekter, og derfor dygtige til at hjælpe med råd og vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke gardiner der er passende til det bestemte rum. Vi er opmærksomme på, at det kan være gavnligt med sparring, når man skal vælge de rette modeller og farver.

Kontakt os og få et gratis tilbud

  Gardinstudiet

  Åbningstider:

  Ring for en aftale mellem 10-18.
  Alle ugens dage.