Der er bare noget eksklusivt og lækkert over færdigsyede gardiner, der smukt omkranser dine vinduer. Men dine eksklusive gardiner kan meget hurtigt komme til at se grimme ud, hvis de er syet bare lidt forkert eller ikke passer perfekt i længden. Det går ud over hele rummets udtryk og giver en ganske anden effekt end ønsket. Og det er både spild af din tid og dine penge.

Faktisk er det slet ikke så nemt at færdigsy gardiner, som man måske skulle tro. Mange tror, at det blot handler om at hæfte et par stykker stof på en pind og voilá! Det er imidlertid helt forkert. Den mindste svipser med symaskinen eller fejl i målingerne kan betyde at resultatet bliver grimt og skævt. Du kan med andre ord spare dig selv for megen bøvl ved at lade professionelle sy dine nye gardiner. Vi mange års erfaring i design og skræddersyede gardiner.

Dit hjem – dine færdigsyede gardiner!

Mange vælger at bruge de færdigsyede gardiner som pynt, for at give de enkelte rum en lækker finish. I disse tilfælde vælger man f.eks. også at montere persienner, rulle– eller plissegardiner, som på den måde får den afskærmende funktion. Det er op til dig, om du ønsker din færdigsyede gardiner skal fungere som pyntegardiner eller have en solafskærmende funktion – det er jo trods alt dit hjem, de skal hænge i. Vi hjælper dig med at vælge de rigtige stoffer og materialer, der lever op til netop dine behov. Ønsker du både færdigsyede gardiner og fx persienner i samme vindue, hjælper vi med at afstemme farver og mønstre, så dine gardiner får et harmonisk look.

Bestil en GRATIS og uforpligtende opmåling

Vi kommer hjem til dig med en gardinbus fyldt med stofprøver, så du selv kan se hvordan de forskelige farver, stoffer og mønstre tager sig ud i dit hjem. Vi opmåler desuden dine vinduer – helt gratis – så vi har de rigtige mål, når vi skal sy dine nye gardiner.

Spar op til 30% på dine nye gardiner

Hvis du beslutter dig for at bestille dine nye gardiner hos Gardinstudiet.dk ifm. din gratis vinduesopmåling, så kan vi tilbyde dig op til 30% i rabat.
Kontakt os her eller ring på 26 37 56 66 og få et gratis og uforpligtende tilbud på færdigsyede gardiner.

Færdigsyede gardiner tilpasset din indretning

Færdigsyede gardiner, der passer perfekt til dine vinduer, giver en unik atmosfære, samtidigt er det en elegant og dekorativ løsning til boligen. Med mange forskellige farver og med forskellige udtryk, er der rig mulighed for at finde en gardinlængde der passer netop til dit hjem. Persienner leveres ligeledes efter mål. Ønsker du yderligere svar på spørgsmål omkring vores færdigsyede gardiner, er du altid meget velkommen til at kontakte os via formularen her på siden eller på 2637 5666.