Frederikshavn Gardiner

Leder du efter de helt rigtige gardiner til din bolig? Gardinstudiet har nu glæden af, at kunne præsentere sine skræddersyede og specialdesignede gardiner for dig i Frederikshavn. Vi har ingen fysisk butik, men vi besøger dig gerne på din adresse og præsenterer vores store udvalg i materialer og gardintyper. Du kan læse meget mere om dine muligheder for skræddersyede gardiner med Gardinstudiet herunder.

 

traepersienner-lys-traeMange års erfaring

Hos Gardinstudiet har vi mange års erfaring med produktion af skræddersyede gardiner, specialdesignet efter dit individuelle behov. I flere og flere byggerier ser vi, at gardiner på standardmål ikke passer til vinduer og døre. Det betyder også, at vi hos Gardinstudiet har arbejdet med mange forskellige typer af mål og gardintyper, så vi kan sagtens hjælpe dig videre med dit gardinprojekt. Vores eksperter kan hjælpe dig med vejledning indenfor hvilke typer af gardiner, som passer til din bolig, dit behov for lysindfald og efter det generelle helhedsindtryk af din bolig. Finder du ikke nøjagtig den gardintype du søger i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vi tager gerne imod nye udfordringer og forventningsafstemmer selvfølgelig med dig undervejs, så du får de gardiner du drømmer om.

 

Vi sørger for opmålingen – kvit og frit

Vi kommer som sagt gerne hjem og besøger dig i din bolig, for at få et helhedsindtryk af din bolig. Det giver os en bedre forståelse for dit behov og vi har mulighed for at kunne hjælpe dig med opmålingerne. En service vi tilbyder dig kvit og frit. Vi kommer på besøg i Frederikshavn og har pakket vores gardinbus til alverdens muligheder indenfor gardintyper og materialer, så du får en idé om, hvad dine muligheder er med gardiner fra Gardinstudiet. Vi hjælper gerne med råd og vejledning undervejs i processen og du kan altid give os et kald, hvis du er i tvivl om hvordan processen forløber.

 

Kontakt os allerede i dag

Hvis du kontakter os allerede i dag, kan vi sende dig et uforpligtende tilbud og mulighed for at komme på besøg hjemme hos dig. Du kan kontakte os gennem kontaktformularen, via mail eller du kan ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig med dit projekt, så du kan få indfriet dine gardindrømme. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Gardinstudiet

Rosenvangs Allé 180
8270 Højbjerg ved Aarhus
2637 5666 – 8672 5240
kontakt@gardinstudiet.dk

Åbningstider:

Ring for en aftale mellem 10-18.
Alle ugens dage.