Gardinbus

Gardinbussen i Aarhus gør det nemt og sjovt at vælge nye gardiner

Det kan være svært, og til tider stressende, at stå i forretningen og vælge tekstiler og møbler, der passer til indretningen derhjemme. For hvordan ved du, om de passer ind, før du ser dem i dit hjem?

Det bliver betydeligt nemmere – og langt sjovere – at vælge nye gardiner. Når du har mulighed for at se hvordan forskellige farver, mønstre, stoffer og gardintyper tager sig ud hjemme hos dig. Det giver dig mulighed for at lege med forskellige idéer og udtryk, idet du i ro og mag kan teste de mange stof- og gardinprøver. Direkte op mod indretning og farver derhjemme, så du kan træffe et valg, du ikke kommer til at fortryde.

Personlig og skræddersyet rådgivning

Muligheden for at vælge dine nye gardiner i dit eget hjem, er bare en af fordelene ved et besøg af vores gardinbus i Aarhus.

Du kan bl.a. få glæde af vores mangeårige erfaring i at designe og skræddersy gardiner, når vi kan se dit hjem og rådgive dig på baggrund af din indretning. På den måde får du skræddersyet og personlig rådgivning gennem hele processen, så du er sikker på at ende med det absolut bedste slutresultat.

GRATIS opmåling og op til 30% i rabat

Kunne du tænke dig at få besøg af vores gardinbus fra Aarhus og samtidig få foretaget en gratis opmåling af dine vinduer? Når vi har opmålt dine vinduer, og du har set alle de prøver du ønsker. Giver vi dig desuden et rigtig godt tilbud med op til 30% i rabat. På dine nye gardiner, når du vælger at handle med os.

Så tøv ikke med at ringe til os på 26 37 56 66 eller sende en forespørgsel med en beskrivelse af dine ønsker eller din opgave via kontaktformularen. Så vender vi tilbage til dig, så vi kan aftale et besøg.

Send os en gratis og uforpligtende opgaveforespørgsel her eller ring til os på tlf: 2637 5666

Kontaktformular