Når du bor i en stor by som Aarhus, er du måske vant til at være omgivet af mange mennesker og bo ret tæt op ad dine naboer. Men i dit hus eller din lejlighed, skal du kunne have dit privatliv i fred og lukke af for omgivelserne, når du ønsker det.

Med gardiner kan du ikke kun skærme af for nysgerrige blikke. Gardiner giver dit hjem stil, og de skaber hygge og tryghed på mørke aftner samt giver skygge på varme, lyse dage.

Skræddersyede gardiner til dit hjem i Århus

Der findes mange typer gardiner og udbuddet i Aarhus er stort. Det kan derfor godt være lidt svært at vælge de gardiner og, ikke mindst, den rette forhandler. For hvordan ved du, at du får den helt rigtige rådgivning –og hvilke gardiner passer egentlig bedst til dine ønsker og behov?

Du har brug for en gardinforhandler, der tager udgangspunkt i dit hjem og dine behov frem for at spise dig af med færdigsyede standardløsninger.

Du behøver nemlig ikke gå på kompromis med din stil, når du skal vælge gardiner. Hos Gardinstudiet.dk kan du få skræddersyede gardiner, som passer til dine ønsker og dine vinduers nøjagtige mål. Og det gælder uanset om du ønsker stofgardiner, rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, persienner etc.

Du behøver ikke selv måle op til dine gardiner. Vi kommer hjem til dig og tager alle de nødvendige mål, viser dig vores store udvalg af gardinprøver og rådgiver dig om mulighederne, så vi kan finde frem til den bedste løsning til dit hjem.

Bestil en gratis opmåling og få 30% i rabat på dine ny gardiner

Det er helt og aldeles gratis og uforpligtende at ringe og bestille et besøg af vores gardinbus. Vi opmåler dine vinduer og rådgiver dig helt gratis.

Hvis du derefter finder vores rådgivning tilfredsstillende og beslutter dig for at bestille dine nye gardiner hos os, så giver vi dig helt op til 30% i rabat på dine nye gardiner.

Hos Gardinstudiet laver vi skræddersyede gardiner efter dine vinduers nøjagtige mål, hvad end du ønsker stofgardiner, rullegardiner, plissegardiner eller persienner.

 

Send os en gratis og uforpligtende opgaveforespørgsel her eller ring til os på 86 72 52 40. 

Gardiner i Aarhus lokaler