Gardiner i Ans og Bjerringbro – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Også i Ans og Bjerringbro har Gardinstudiet nu mulighed for at kunne tilbyde skræddersyede og specialdesignede gardiner.

Selvom vi er placeret i Mammen, besøger vi dig gerne i det midtjyske til en snak, samt gratis opmåling af dine vinduer og døre. Så du kan få de gardiner du ønsker dig. Læs mere om, hvad Gardinstudiet kan tilbyde dig herunder.

Gardiner i Ans
Specialdesign af gardiner i Bjerringbro og Ans

Hos Gardinstudiet er vi eksperter i produktion af skræddersyede og specialdesignede gardiner. Vi har årelang erfaring med rådgivning og hjælper gerne dig med at stille dit behov for lysindfald i din bolig eller dit hus.

Vi har et enormt udvalg af stoffer, materialer og gardintyper, herunder blandt andet:

 • Stofgardiner
 • Lift- og Foldegardiner
 • Rullegardiner
 • Plissegardiner
 • Lamelgardiner
 • Panelgardiner
 • Gardiner til mørklægning, eller solafskærmning
 • Samt meget mere

Finder du ikke det du søger i vores sortiment, skal du ikke tøve med at spørge alligevel. Vi tager gerne imod nye udfordringer og forventningsafstemmer selvfølgelig med dig, inden vi sætter gang i produktionen.

Gratis opmåling til dine gardiner i Ans og Bjerringbro
Gardiner i Bjerringbro

Med Gardinstudiet er du altid sikret en god service i verdensklasse. Vi fylder gerne gardinbussen og besøger dig i Ans og Bjerringbro, så du kan se vores store udvalg – mens vi sørger for opmåling af dine vinduer og døre. Helt gratis og uforpligtende.

At besøge dig i hjemmet giver også vores eksperter en bedre forståelse for resten af boligen, dennes indretning, lysindfald. Alle sammen vigtige faktorer for, at vi kan yde den absolut bedste service og give dig de gardiner, som opfylder de behov du måtte have.

Gardiner i Ans og Bjerringbro
Kontakt os allerede i dag

Er du fristet til at få et tilbud, på gardiner i Ans og Bjerringbro?

Du kan kontakte os allerede nu, og vi sender dig et tilbud hurtigst muligt. Du kan kontakte os med dit projekt på mange forskellige måder. Du kan sende os en forespørgsel igennem kontaktformularen her på siden, eller ringe på 2637 5666 – 8672 5240, hvor du kort beskriver dit projekt.

Herfra kan vi aftale et besøg hjemme hos dig i Midtjylland, hvorfra vi kan lægge en plan for, hvordan dine gardindrømme skal indfries.

Vi hører hjemme i Mammen ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Opsætning og montering af dine nye skræddersyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

  Gardinstudiet

  Åbningstider:

  Ring for en aftale mellem 10-18.
  Alle ugens dage.