Gardiner i Auning, gratis opmåling og tilbud

Gardiner i Auning

Med Gardinstudiet kan du få nye skræddersyede gardiner til din bolig i Auning. Vi kan nu præsentere vores service til dig i Østjylland og glæder os til at kunne indfri dine gardindrømme. Du kan læse mere om hvilke muligheder vi kan tilbyde dig, i form af skræddersyede og specialdesignede gardiner herunder.

Eksperter i gardiner til Auning

Vores gardineksperter sætter en ære i, at forstå dit projekt og dine drømme. For at kunne gøre dem til virkelighed.

Har du netop færdigbygget dit nye hus og indser, at gardiner på standardmål ikke passer til vinduer eller døre, kan vores gardineksperter hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med syning af gardiner til Auning og ved derfor, at ikke to projekter er ens.

Dette er ensbetydende med, at du altid er sikret en individuel løsning, som er beregnet nøjagtig efter dit behov og dine mål. Har du specifikke ønsker til dine nye gardiner, tager vi også gerne imod nye og spændende udfordringer.

Vi sørger for opmåling –kvit og frit
panelgardiner til Auning

Det vigtigste led i processen er, at få forståelse for dine ønsker og behov, så vi kan designe og producere gardiner som passer perfekt til dit hjem. Derfor kommer vi også gerne ud til dig i vores gardinbus og måler dine vinduer op. Dette giver os et unikt indblik i boligens stil og udtryk, som videre kan afspejles i dine nye gardiner i Auning.

I vores gardinbus pakker vi et stort udvalg af stoffer, materialer og typer af gardiner, så du kan se vores sortiment og muligheder. Vi opmåler dine vinduer, terrassedøre, markiser mv. kvit og frit og helt uforpligtende.

Kontakt os allerede i dag

Er du blevet fristet? Du kan kontakte os allerede i dag og få et tilbud på dit projekt. Du kan kontakte os på flere forskellige måder, hvor vi sidder klar med rådgivning og ekspertvejledning.

Kontakt os via kontaktformularen til højre på siden, giv os et kald eller send en mail. Så kan vi aftale, at komme hjem til dig i Auning, hvor vi sammen kan sætte rammerne for dit projekt og blive enige om materialer, type osv. inden vi går i gang med at producere dine gardiner.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Opsætning og montering af dine færdigsyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Der skal også gardiner udenfor Århus.

(vælg dit område)

AalborgRøndeEbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.