Gardiner i Hovedgård – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardiner i hovedgård

Bor du i Hovedgård og har du brug for nye, specialdesignede gardiner i Hovedgård, efter specialmål? Så ring til Gardinstudiet. Godt nok har vi base i Malling, men vi dækker hele Danmark med personlig rådgivning og vejledning indenfor specialdesignede gardiner.

Vi besøger dig gerne og giver en opmåling af dine vinduer og døre helt uforpligtende. Du kan læse mere om dine muligheder for skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet herunder.

Et team af gardineksperter

Gardiner til store vinduer

Vi har et solidt team af eksperter indenfor gardiner. De har mange års erfaring både indenfor opmåling, syning og produktion af gardiner samt opsætning af disse. Det er med til at give vores team et helt unikt kendskab til markedet og for dine individuelle behov.

Der er nemlig ikke to projekter eller boliger som er ens. Vi kommer tit ud for, at vores kunder har købt gardiner på standardmål, som enten ikke passer helt perfekt til vinduets mål eller som skal skiftes ud indenfor relativt kort tid. Det vil ikke ske med gardiner i Hovedgård fra Gardinstudiet.

Det er vigtigt for os, at vi forstår dine individuelle behov for, at vi kan tilbyde dig den absolut bedste service og indfri dine gardindrømme.

Gratis opmåling til gardiner i Hovedgård

Har du brug for det pakker vi gerne vores gardinbus og kører til Hovedgård for at besøge dig i din bolig. Her sørger vi for en grundig opmåling af dine vinduer og døre – selvfølgelig helt gratis og uforpligtende.

Med os i gardinbussen har vi pakket et bredt udvalg af gardintyper, herunder forskellige typer persienner, lamelgardiner og meget mere. Dette for at du kan få et indblik i vores store sortiment og de muligheder vi kan tilbyde dig i Hovedgård.

gardiner til hovedgård
Kontakt os allerede i dag

Har du brug for en uforpligtende snak om nye gardiner i Hovedgård og kunne du tænke dig et tilbud? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Du kan sende os en kort beskrivelse af dit projekt via kontaktformularen her på siden, du kan sende os en mail eller du kan ringe os op.

Herfra kan vi aftale et eventuelt besøg af vores gardineksperter til en professionel opmåling og fremvisning af vores sortiment.

Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag, hvis du vil have indfriet dine gardindrømme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.