Gardiner i Mammen, gratis opmåling og tilbud

Gardiner i Mammen

Gardinbus fra Malling med GRATIS opmåling og tilbud i hele østjylland. I Mammen er Gardinstudiet din ven, når det kommer til valg af nye gardiner til hjemmet eller virksomheden.

Vi kører nemlig ud med vores Gardinbus og vejleder dig i, hvilken type gardin du skal have samt hvilket materiale, der skal anvendes. Sådan får du flotte, nye gardiner i Mammen, som du vil blive glad for i mange år.

Mange års erfaring med skræddersyede gardiner i Mammen

Mammen gardiner

Vores eksperter har lavet speciallavede gardiner til private samt virksomheder i mange år efterhånden. Vi har derfor et stort kendskab til generelle behov samt en forståelse for de individuelle behov, som man kan have. Vi kan altid finde en måde, hvorpå vi kan opfylde dine behov og ønsker til gardiner.

Vi skræddersyer dine gardiner efter opmålinger, som vi selv kan lave, så vi er helt sikre på at gardinerne vil passe på en prik. Vi har forståelse for samspillet mellem gardintyper og materialer, derfor kan vi vejlede dig bedst muligt i valg af gardinløsning til dit hjem.

Find den perfekte gardintype og materiale

gardiner i Mammen

For at vælge den rigtige gardintype for dig, skal du overveje, hvor i dit hjem, gardinet skal være. Er det et sted, hvor du har brug for meget lys eller lidt lys. Er det eksempelvis ved fjernsynet eller i soveværelset kan det være rart med mørklægningsgardiner, så du har mulighed for at lukke lyset helt ude ved lejlighed.

Hvis du derimod ønsker bare en smule mindre lysindfald i eksempelvis spisestuen kan lamelgardiner være en god idé. Ønsker du blot at afskærme en smule for den varme sol om sommeren uden at lukke alt lys ude, så er det måske en markise, du skal have monteret.

Alle disse løsninger kan vi hjælpe dig med. Vi laver gardinerne efter specialmål, så du slipper for at købe standardgardiner hos de diverse forhandlere. Disse standardgardiner passer alligevel sjældent. Derfor kan det være en god idé at få gardiner, der passer i størrelsen og passer præcis til dine behov.

Gardinstudiet besøger dig i Mammen

Hos Gardinstudiet har vi Gardinbussen, som vi bruger til kunder, der ønsker en gratis opmåling. Det er helt uforpligtende at få besøg af vores Gardinbus.

Således kan vi allerbedst rådgive dig, om valg af nye gardiner og vi mener at dette, er vejen frem til at få kunder der er 100% tilfredse. Vi en masse prøver med, da det er nemmest at tage en beslutning, når man selv har haft materialet i hænderne. Vores præcise opmåling sikrer at du ikke får bestilt den forkerte størrelse gardiner til Mammen.

Du kan kontakte os ved at ringe til os, sende os en mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi kører ud til mange byer, heriblandt med gardiner i Mammen og nærområdet og ser frem til at komme på besøg hos dig og hjælpe dig med at lave dine nye gardiner.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland. Ved special og størrer opgaver, så husk vores gratis opmåling og tilbud, det gælder i en radius på 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.