Gardiner i Mørke, gratis opmåling og tilbud

Gardiner i MørkeHos Gardinstudiet er vi stolte af nu også at kunne præsentere vores skræddersyede gardiner i Mørke på Djursland. Gardinstudiet hjælper med at indfri dine drømme om nye gardiner, persienner eller solafskærmning til din bolig.

Vi har mange muligheder til dig, det er faktisk kun din fantasi som sætter grænserne. Læs mere om dine muligheder med færdigsyede gardiner fra Gardinstudiet herunder.

 

Årelang erfaring med syning af gardiner i Mørke på specialmål

Hos Gardinstudiet har vi mange års erfaring med opmåling, design, syning og opsætning af specialdesignede gardiner. Det er nemlig vores erfaring, at flere og flere boliger ikke egner sig til gardiner eller persienner på standardmål.

Det imødekommer vi ved at komme ud og lave vores egne opmålinger af dine vinduer eller døre, så du får gardiner der passer perfekt efter målene på dine vinduer eller døre.

Hos os finder du også et væld af materialer, stoffer og gardintyper, så du kan finde den type gardin som passer perfekt i din bolig. Har du et specifikt ønske som du ikke umiddelbart finder i vores sortiment skal du ikke tøve med at præsentere din idé for os. Vi tager gerne imod nye og spændende udfordringer.

 

Forventningsafstemningen er altafgørendeGardiner på Djursland

Når du skal have lavet specialdesignede gardiner i Mørke, er det vigtigt at du får det resultat, som du ønsker dig.

Derfor sætter vores gardineksperter også en stor ære i, at sørge for en perfekt opmåling og grundig rådgivning om, hvilken type gardin som passer til dit behov for eksempelvis lysindfald.

Gardinstudiet kommer gerne på besøg hjemme hos dig og sørger for en gratis opmåling af dine vinduer, døre eller sågar til opsætning af markiser på udendørsarealet.

Med os har vi pakket gardinbussen med et stort udvalg af vores stoffer, gardintyper og materialer, så du får et indblik i de mange muligheder du får, når du skal designe gardiner i samarbejde med os.

 

Kontakt os allerede nu

Vi sidder klar til at rådgive dig og sende dig et tilbud på din individuelle opgave. Du kan kontakte os på flere forskellige måder;

Kontakt os allerede i dag, så du kan komme et skridt tættere på, at kunne opfylde dine gardindrømme.

 

Kontakt os og få et gratis tilbud

Gardinstudiet

Rosenvangs Allé 180
8270 Højbjerg ved Aarhus
2637 5666 – 8672 5240
kontakt@gardinstudiet.dk

Åbningstider:

Ring for en aftale mellem 10-18.
Alle ugens dage.