Gardiner i Rønde, gratis opmåling og tilbud

Plissegardiner i Rønde

Bor du i Rønde og har brug for nye gardiner? Så kan Gardinstudiet hjælpe dig. Med mange års erfaring indenfor syning af gardiner til Rønde på specialmål, kan vi hjælpe dig med at gøre dine gardindrømme til virkelighed. Vi har et væld af muligheder og det er kun din fantasi som sætter grænserne. Du kan læse meget mere om, hvad Gardinbussen kan tilbyde dig ved at læse med herunder.

Mangeårig erfaring indenfor skræddersyede gardiner

Her hos Gardinstudiet har vi mange års erfaring med at skræddersy gardiner til både private såvel som erhvervsdrivende. Vi har udført mange projekter af forskellig art og ved derfor, at ikke to kunder er ens. Der kan være mange forskellige forhold som der skal tages hensyn til, skråvægge, et stærkt lysindfald eller måske noget helt tredje.

rullegardiner i rønde

Fælles for alle vores tidligere projekter er, at vi har skabt stærke kompetencer og erfaringer indenfor syning og vejledning indenfor gardiner. Det er altså din sikkerhed for, at du får kvalitetsgardiner, som også lever op til dine forventninger og er lavet på baggrund af dine ønsker og behov.

Vi har et væld af muligheder for Gardiner i Rønde

Gardiner i Rønde

Med Gardinstudiet kan du få nøjagtig de gardiner du drømmer om. Vi har et kæmpe udvalg af materiale –og gardintyper, så du kan mikse og matche alt efter hvad der passer ind i dit hjem. Vores eksperter står klar til at vejlede dig og præsentere dig for vores mange muligheder.

Hos os har du blandt andet mulighed for at bestille lamelgardiner, som passer nøjagtig efter dine mål. Du kan få plisségardiner, som skaber den afskærmning som du har brug for i dit hjem.

Ydermere kan vi også hjælpe dig med at få specialsyede markiser til din terrasse eller have. Så du kan nyde solen og dit udeareal til fulde. Du skal dog ikke tøve med at spørge til noget, som vi ikke viser frem.

Vi er altid glade for at tage en ny udfordring op og forsøger at opfylde dine ønsker, selvom de ikke står i vores sortiment.

Kontakt os og få besøg af gardinbussen i Rønde

lamelgardiner i rønde

Er du klar til at få besøg af os? Med Gardinstudiet får du et gratis besøg af gardinbussen, hjemme hos dig i Rønde. Vi sørger for gratis opmåling og vejledning af dit kommende projekt og sætter os ind i dine drømme og forventninger til nye gardiner i Rønde.

Det er nemlig altafgørende for os, at vi leverer gardiner til dig, som du kan have glæde af mange år frem. Du kan kontakte os i dag via vores kontaktformular, du kan give os et kald eller sende os en mail.

Vi sidder klar til at rådgive dig og sender dig gerne et tilbud på dit kommende projekt. Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Så du kan komme tættere på at indfri dine gardindrømme.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.