Det kan være rigtig svært at finde pæne gardiner til små vinduer, især hvis de også skal passe til stilen og indretningen i dit hjem. Vælger du fx gardiner efter industriens standardmål, vil du opleve at de gardiner, der kommer tættest på at passe, enten er alt for store eller simpelthen ser klodsede ud i dine vinduer. For at få det bedste resultat bør du derfor vælge skræddersyede gardiner til dine små vinduer. På den måde får du også et langt større og bedre udvalg af gardintyper, stoffer, farver og mønstre.

[Best_Wordpress_Gallery id=”2″ gal_title=”Gardiner”]

Vi skræddersyr gardiner til dine små vinduer

Hos Gardinstudiet har vi mange års erfaring i at skræddersy gardiner til alle typer vinduer – også de helt små af slagsen. Vi ved, at gardiner til små vinduer fungerer bedst, når de er simple og praktiske – det vil bl.a. sige ingen voldsomme ophæng og ingen lange, irriterende snore. Alt andet vil blive klodset at se på.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan vælge små gardiner i spændende farver eller mønstre, for her sætter kun fantasien grænser. Du kan nemlig få alt fra spraglede stofgardiner til simple, hvide persienner til dine små vinduer.

Forskellige rum – forskellige gardiner

Rummene i dit hus har forskellige funktioner, så det skal dine gardiner også have. I badeværelset kan du fx vælge praktiske persienner, der let kan vaskes af med en klud – en kæmpe fordel i et vådrum, hvor hygiejnen gerne skal være i top. I børneværelset kan du vælge stofgardiner i fine farver og mønstre, mens du i soveværelset måske nærmere ønsker gardiner i enkle nuancer. Vi hjælper med at finde de løsninger, der passer i hvert enkelt rum samtidig med at vi tager den overordnede stil i dit hjem i betragtning, så du får det smukkeste resultat.

Mørklægning til små vinduer

Du tænker måske, at det er begrænset hvor meget sollys de små vinduer kan lukke ind, men der skal ikke mere end en enkelt lille solstråle til at blænde eller irritere dig, fx når du sidder i stuen eller ved spisebordet. Af og til kan det være nok at rulle gardinet halvt ned, andre gange har du brug for komplet mørklægning for at få et behageligt lys. Du kan få stort set alle typer gardiner leveret med mørklægningsfunktion uden at det går ude over gardinernes look. Og du behøver ikke vælge sorte gardiner for at få den ønskede mørklægning – hvide gardiner gør jobbet lige så godt!

Bestil en gratis og uforpligtende opmåling

Det er yderst vigtigt, at vi får de helt rigtige mål af dine vinduer, når vi skal sy dine nye gardiner. Derfor hopper vi gerne i Gardinbussen og kommer hjem til dig og foretager en gratis og uforpligtende opmåling af alle dine vinduer. Vi tager masser af stofprøver med, så du kan se de mange muligheder og finde ud af, hvilke løsninger, der passer bedst ind i dit hjem.

Hvis du, når vi har opmålt dine gardiner, ønsker at handle med os, kan vi tilbyde dig helt på til 30% i rabat på dine nye gardiner! Ring blot til os på 26 37 56 66 og bestil et besøg af Gardinbussen. Du kan også sende os en forespørgsel via kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig for at aftale nærmere.

Gardiner til små vinduer kan være problematisk.