Vi er også eksperter i gardiner til store vinduer

I dag bygges størstedelen af alle nye huse med store, lækre vinduespartier. Det har udfordret os til at finde på de allerbedste gardinløsninger til større vinduer. Så vi ved, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. Når de flotteste og bedste gardiner skal findes til dine store vinduer.

Det er ikke alle typer gardiner, der passer til store vinduer. Hvis du fx går efter industriens gardiner efter standardmål, er det ofte umuligt at finde et gardin, der er stort nok, ser pænt ud til dit vindue og er nemt at manøvrere med, når du f.eks. vil trække for eller rulle ned. Så kan du ende med gardiner, der hænger skævt og umulige snore.

Derfor har du brug for færdigsyede gardinløsninger af høj kvalitet, designet med henblik på at kunne bruges i mange år og samtidig passe til stilen og indretningen i dit hjem.

Hvilken løsning skal du vælge?

I takt med at behovet for gardiner til store vinduer er vokset, er udvalget også blevet større og mulighederne flere. Der er med andre ord ingen begrænsninger, når du skal vælge gardiner til de store vinduespartier. Der kan imidlertid være nogle gardinløsninger, der passer bedre til dine behov end andre – vi hjælper dig med at finde ud af hvilke, så du får det bedst muligt resultat.

Du kan både få rullegardiner, persienner, lamelgardiner, panelgardiner, liftgardiner m.fl. Og vi skræddersyr naturligvis din gardinløsning, så de passer perfekt i dine vinduer – helt ned til sidste millimeter!

Mørklægningsgardiner til store vinduer

Store vinduer giver masser af lys og en fantastisk udsigt til husets omgivelser, men af og til kan det være rart at skærme af for det skarpe lys, fx i stuen, soveværelset eller på børneværelserne. Mange tænker straks på sorte, grove gardiner, når de tænker på mørklægningsgardiner, og kan derfor ikke nænne at vælge løsningen til deres store, flotte vinduer.

I dag kan du imidlertid få de fleste gardinløsninger med mørklægningsfunktion uden at det ødelægger gardinernes look – og du behøver ikke vælge sorte gardiner. Mørklægningsgardiner kan nemlig også være hvide, mønstrede eller pangfarvede. Det er helt op til dig.

gardiner store vinduer

Bestil et gratis og uforpligtende besøg af Gardinbussen

Uanset om dine vinduer er 2, 4 eller 6 meter, så finder vi den perfekte løsning til dig. For at vi kan hjælpe dig bedst muligt, vil vi gerne se dine store vinduer. Så vi kan foretage de nødvendige opmålinger og vurdere hvilken gardinløsning du vil få mest glæde af.

Derfor kommer vi gerne hjem til dig til en uforpligtende snak og en GRATIS opmåling af dine vinduer. Vi medbringer selvfølgelig en masse prøver, så du kan se hvad der klæder dit hjem bedst.

Ring på 26 37 56 66 og book et besøg af Gardinbussen eller udfyld kontaktformularen i højre side, så vender vi tilbage til dig.

Når du bestiller en gratis opmåling, kan vi desuden tilbyde op til 30%. Rabat på dine nye gardiner, når du vælger at bestille ved os.