Gardiner i Give – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

foldegardiner-1

Gardinstudiet har nu den glæde at kunne præsentere vores skræddersyede gardiner til dig i Give. Med skræddersyede og specialdesignede gardiner fra Gardinstudiet får du de gardiner du drømmer om. Vi har mange års erfaring med syning og produktion af gardiner og markiser på specialmål og hjælper gerne med at indfri dine gardindrømme.

Vi er eksperter i gardiner

Du kender det sikkert. Du har købt nye gardiner i boligforretningen og du kommer hjem med hvad du tror vil passe i vinduet. Dog er længden enten for kort, for bred eller for lang. I efterhånden flere og flere tilfælde ser vi, at gardiner og persienner på standardmål ikke passer til vinduet i din bolig.

Det vil Gardinstudiet imødekomme ved at kunne sy og producere gardiner, persienner og sågar markiser på specialmål. Udfaldet er gardiner, som passer til punkt og prikke. Hos Gardinstudiet har vi et væld af materialer og stoffer, som du kan vælge i mellem når du skal have syet nye gardiner. Vi tilpasser os dine ønsker og behov og finder frem til den bedste løsning ud fra dit ønske om lysindfald og gardintype.

Årelang erfaring

Gardinstudiet og især vores dygtige gardineksperter har mange års erfaring med opmåling, syning og opsætning af specialdesignede gardiner. Vi sætter en stor ære i, at sætte os godt ind i dit projekt, så du får den absolut bedste oplevelse.

Fordi det er vigtigt for os, at dine gardiner i Give holder mange år frem. Hvis du skulle have nogle specifikke ønsker til gardiner, som du endnu ikke har set i vores sortiment, skal du ikke tøve med at fremlægge din idé for os. Vi tager gerne imod nye udfordringer og forventningsafstemmer med dig, inden vi sætter gang i produktionen.

Få besøg af gardinbussen – kvit og frit

Du tænker sikkert, hvor vores eksperter får deres ekspertise fra. Det er simpelthen ved at komme ud og besøge vores mange kunder i deres hjem, forstå deres drømme og opmåle deres individuelle projekter. Det er vigtigt for os, at vi sætter os grundigt ind i dine drømme og behov, før vi sætter gang i produktionen.

Derfor kan vi tilbyde dig at komme på besøg hjemme i din bolig i Give, hvor vi viser vores forskellige gardintyper, samt materialer og stoffer frem. Herudover sørger vi for en gratis opmåling af dine vinduer og terrassedøre uden beregning og helt uforpligtende. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for et uforpligtende tilbud, samt besøg af Gardinstudiet.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Opsætning af dine skræddersyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.