Gardiner i Grenå – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

traepersienner

  Har du brug for nye gardiner i Grenå? Lad Gardinstudiet hjælpe dig. Vi skræddersyer gardiner efter dine mål og du er derfor fri af standardmål, som i mange tilfælde ikke passer på nøjagtig dit vindue. Vores eksperter står klar til at hjælpe dig med dit projekt og kommer gerne på besøg hjemme hos dig i Grenå, så du får den absolut bedste løsning. Vi kan hjælpe dig med dit projekt om det er privat eller om du er erhvervsdrivende. Læs mere om dine muligheder for skræddersyede gardiner i Grenå med Gardinstudiet her.

Vi tilbyder vejledning i dit valg af gardiner

stofgardiner-1

Gardinstudiet kan hjælpe dig med alle faserne du gennemgår når du skal investere i nye skræddersyede og specialdesignede gardiner. Vi hjælper med opmåling, valg af gardintype og materiale ud fra dine ønsker og behov. Vores eksperter har mange års erfaring med vejledning og rådgivning indenfor lysindfald og hvilke typer af gardiner der egner sig bedst i det enkelte rum. Vi kommer gerne på besøg hjemme hos dig og danner os et overblik over boligens opbygning og dine ønsker til nye gardiner. Vores hovedfokus er din fulde tilfredshed, så derfor sørger vi altid for en indledende god vejledning, inden vi giver os i kast med at producere dine nye gardiner. Så du er sikret et godt produkt.

Opsætning og montering af dine nye gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

lamelgardiner-roed

Med Gardinstudiet kan du blandt andet få plisségardiner for et personligt touch i indretningen, eller det helt perfekte mørklægningsgardin, som både sikrer en behagelig temperatur i soveværelset og som også giver en fuldstændig afskærmning af sollys.

Få besøg af vores eksperter hjemme hos dig

Kunne du være interesseret i at se nærmere på de utallige muligheder du har med Gardinstudiet? Du kan sende os en kort beskrivelse af din opgave i vores kontaktformular her på siden, du kan sende os en mail eller ringe os op. Vi sidder klar med indledede rådgivning og giver gerne et tilbud ud fra din beskrivelse.

panelgardiner-gule

Helt uforpligtende kan vi også sende vores gardinbus og vores eksperter hjem til dig. Gardinbussen er spækket med materialeprøver og et udpluk af de forskellige gardintyper som vi har i vores sortiment allerede. Det betyder dog ikke at du ikke kan spørge os om et specifikt produkt, som du ikke ser i vores sortiment. Vi hjælper gerne med at skræddersy dine gardiner, som du ønsker dem. Vores eksperter giver helt gratis og uforpligtende en opmåling af dine vinduer, terrassedøre og sågar til markisen i haven. Et besøg hjemme hos dig vil give vores eksperter et større overblik over opgaven. Herudover vil eksperterne kunne komme med deres input til, hvilken type gardiner der passer bedst efter dit behov for lysindfald i det givne rum.

Tøv ikke med at ringe til os allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.