Gardiner i Hadsten – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

traepersienner-lys-trae

I Hadsten har Gardinstudiet nu muligheden for at kunne tilbyde dig skræddersyede og specialdesignede gardiner efter dine mål og individuelle behov. Vi har base i Malling men besøger dig gerne i Hadsten til uforpligtende opmåling og rådgivning. Vi kan hjælpe dig med nye gardiner til din virksomhed eller hjem til privaten. Du kan læse mere om dine muligheder for skræddersyede gardiner i samarbejde med Gardinstudiet herunder.

Vi har mange års erfaring

Mange års erfaring har lært os, at ikke to projekter er ens. Det er derfor essentielt for os, at vi sætter os grundigt ind i dit projekt og dine behov, inden vi sætter produktionen i gang. Vores team hjælper dig med rådgivning og vejledning alt efter lysindfaldet i dit rum og herefter hvilken type af gardiner som passer til dine ønsker. I vores sortiment ser du et stort udvalg af gardintyper.

Herunder blandt andet plisségardiner, træpersienner, lamelgardiner og mørklægningsgardiner, samt meget mere ..

Mulighederne er mange og det er faktisk kun din fantasi der sætter grænserne. Finder du ikke det du søger i vores sortiment, så tøv ikke med at spørge os alligevel. Vi tager gerne imod nye og spændende udfordringer og involverer selvfølgelig dig i processen hele vejen fra den indledende vejledning til færdigt og monteret gardin i Hadsten.

Gratis opmåling til gardiner i Hadsten
lamelgardiner-roed

Vi giver gerne en gratis opmåling af dine vinduer og døre helt uforpligtende. Med os tager vi et stort udvalg af vores sortiment og de materialer, som vi kan tilbyde gardiner og persienner i. Så du kan danne dig et overblik over, hvad dine muligheder er med Gardinstudiet. Hele vejen igennem processen vil vi løbende informere dig om, hvad der sker, hvor lang leveringstiden måtte være og hvordan slutresultatet kan forventes. Vi kommer herudover også gerne ud og opsætter dine gardiner, når de er færdigsyet.

Kontakt os nu

Har du brug for nye specialdesignede gardiner, så kontakt os allerede i dag. Vi sidder klar til en indledende snak og rådgivning til dig om dit gardinprojekt. Du kan kontakte os gennem kontaktformularen her på siden, via mail eller du kan ringe os op. Vi sidder klar til at kunne indfri dine gardindrømme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.