Gardiner i Hammel – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Bor du i Hammel og har brug for nye gardiner til et værelse eller til hele din bolig? Så kan Gardinstudiet rådgive og hjælpe dig med at få skræddersyede gardiner, der passer til din bolig og dine behov. Vi guider dig gennem materialevalg, størrelse og type.

Vi gør det som vi er gode til – nemlig gardiner!

Gardiner i Hammel
Gardiner i Hammel

Vores eksperter kan rådgive dig om valg af gardiner og det er nærmest det eneste, som de er gode til at rådgive dig om. Det er de til gengæld hammergode til. På grund af flere års erfaring med at skræddersy gardinløsninger til virksomheder, men også til private, kan Gardinstudiet opfylde dine behov for gardiner eller markiser. Vores eksperter kan udføre en præcis opmåling samt vejlede dig i materialevalg. De har også styr på de trends, der er indenfor gardiner, så du får et holdbart og tidsløst, men også nutidigt design i dine gardiner.

Vælg dit nye gardin ud fra et stort sortiment

Vores eksperter er ansvarlige for at præsentere dig for det store sortiment i gardintyper og materialer, som vi kan tilbyde dig. Det betyder ikke at du skal tøve med at spørge til noget, som vi ikke viser dig. Vi er villige til at prøve at opfylde dine ønsker, selvom det er noget, som vi ikke umiddelbart har i sortiment. Vores forretning er baseret på at vi skræddersyer gardiner ud fra kundernes ønsker og det efterlever vi altid.

Panelgardiner i Hammel

I vores sortiment er gardintyper som eksempelvis stofgardiner, rullegardiner, lamelgardiner samt andre. Vi kan mørklægge dit soveværelse, men vi kan også sørge for blot et mindre lysindfald i nogle af husets værelser. Skulle du have behov for solafskærmning på terrassen kan vi klare det med en lækker markise. Vi har altså mange løsninger, så der helt sikkert er en løsning til dine gardiner i Hammel.

Rådgivning i din egen bolig – helt Gratis og uforpligtende

Er du klar til at modtage rådgivning og vejledning i de forskellige gardinløsninger, som vi kan tilbyde? Så tag kontakt til os via kontaktformularen, mail eller telefon. Vi har eksperter, der står klar til at hjælpe dig med valget af gardiner til din bolig. Hvis du ønsker en opmåling kan du gratis få besøg af vores Gardinbus. Det er uforpligtende og kan være en god begyndelse til beslutningen om de nye gardiner i Hammel.

Hyggelige stofgardiner i Hammel

Vores Gardinbus kører, blandt andre byer, til Hammel samt nærområdet. Vi nyder at vise materialeprøver frem til dig, der overvejer nye gardiner i Hammel og Gratis rådgivning i din egen bolig er den bedste rådgivning, som vi kan tilbyde. Vi ser frem til at høre fra dig.

Opsætning og montering af dine gardiner, klarer vi selvfølgeligt også i Hammel.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.