Gardiner i Herning – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Med Gardinstudiet har du mulighed for at få skræddersyede gardiner i Herning efter dine individuelle mål og dine ønsker. Vi har mange års erfaring med rådgivning og syning af gardiner på specialmål, både til private og erhvervsdrivende. Det er din sikkerhed for en god service og et altid kvalitetsrigt produkt. Med Gardinstudiet har du altså mulighed for at kunne indfri dine gardindrømme. Læs mere om dine muligheder her.

Erfaring har gjort os til eksperter

panelgardiner-hvide

Igennem mange års virke ved vi, at der ikke er to opgaver der er ens. Der er ikke to boliger hvor lysindfaldet er det samme, hvilket også er derfor vi ikke tilbyder standardløsninger. Alle gardintyper bliver skræddersyet efter dine individuelle mål, ønsker og behov. I samråd med dig, vejleder vi dig i hvilken type af gardin der matcher dine forventninger. Vi kommer gerne på besøg hjemme hos dig i Herning eller omegn, så vi kan danne os et fuldt overblik over dit projekt. Det er vigtigt for os, at kunne levere en holdbar løsning som du får glæde af i mange år frem.

Med Gardinstudiet har du et væld af muligheder

Med Gardinstudiet har du utallige muligheder både indenfor materialevalg såvel som hvilken gardintype du har brug for i din bolig. Vi har erfaring med mange typer af gardiner og vi kan sagtens hjælpe dig med dit projekt, selvom det ikke umiddelbart ses i vores sortiment. Hos os har du blandt andet mulighed for at købe almindelige stofgardiner i et moderigtige mønstre og farver. Du kan også få mørklægningsgardiner som sørger for den helt rigtige belysning i soveværelset. Eller måske skræddersyede markiser, så du kan nyde din terrasse og udeareal. Mulighederne er utallige og det er kun dig der sætter begrænsningen.

Vores gardineksperter hjælper gerne med idéer og gode råd til, hvad der passer ind i dit hjem. De er passionerede omkring gardiner og følger med i alle de trends og tendenser der ses på gardinfronten.

Få besøg af en gardinekspert

foldegardiner

Skal du have nye gardiner i herning og har du brug for at finde ud af, hvilke typer og materialer som Gardinstudiet kan levere? Vores gardineksperter kommer gerne på besøg hjemme hos dig med vores gardinbus. Den er spækket med materialeprøver og gardintyper, så du kan danne dig et overblik over de muligheder du har med Gardiner i Herning. Vores eksperter sørger selvfølgelig altid for en gratis opmåling af dit kommende projekt. Det er endda helt uden binding.

Har du brug for at kontakte os med dit kommende gardinprojekt, så er der flere måder at gøre det på. Du kan sende os en kort beskrivelse af dit projekt i kontaktformularen her på siden, du kan sende os en mail eller ringe os op. Vi sidder klar til at vejlede dig og sender dig gerne et tilbud så hurtigt vi kan. Tøv ikke med at få sat gang i gardindrømmene allerede i dag!

Opsætning af dine skræddersyede gardiner, klarer vi selvfølgeligt også.

Vi hører hjemme i Mallingved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.