Gardiner i Hobro – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

traepersienner

Bor du i Hobro eller omegn, har du nu mulighed for at kunne bestille specialsyede gardiner fra Gardinstudiet. Med Gardinstudiet får du gardiner i Hobro efter dine specifikke ønske og behov. Vi kommer gerne på besøg hjemme hos dig i Hobro og laver opmålingen for dig. Helt gratis og uforpligtende.

Lad os indfri dine gardindrømme

panelgardiner

Gardiner efter standardmål kan ikke indfri alles ønsker og behov. Derfor har vi specialiseret os i produktion af specialdesignede gardiner, så du kan få nøjagtig det gardin, som du forestiller dig og som passer perfekt i dit hjem. Vores eksperter yder rådgivning og vejledning i alskens gardintyper og materialer inden du tager den endelige beslutning. Derfor starter vi heller ikke syningen af dine gardiner til Hobro, før du er endeligt besluttet på, hvordan resultatet skal være. Det er nemlig vigtigt for os, at du er fuldt ud tilfreds med dine skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet.

Vi har mange års erfaring med specialsyning af gardiner i alle afskygninger og ved derfor, at behov kan variere på mange parametre. Derfor aflægger vi gerne besøg hjemme hos dig i Hobro, så vi kan danne os et fuldt overblik over din bolig og dine behov.

Forskellige typer af gardiner og i alverdens materialer

lamelgardiner-1

Vores sortiment spænder vidt og bredt og tæller forskellige gardintyper, farvekombinationer og typer af materialer. Vores store sortiment gør det muligt at kunne producere dét gardin som du drømmer om eller forestiller dig. Med Gardinstudiet kan du blandt andet bestille træpersienner som understøtter din personlige stil i hjemmet, lamelgardinet som passer godt i det minimalistiske hjem, eller mørklægningsgardinet som afskærmer for al sollys og holder rummet i en behagelig temperatur. Det er blot nogle få af de mange muligheder, som Gardinstudiet tilbyder. Vi kommer gerne på besøg og vejleder dig i de forskellige muligheder der findes i din bolig, på baggrund af dine ønsker og individuelle behov.

Få et tilbud allerede i dag

Har du brug for et tilbud på specialsyede gardiner i Hobro, kan du sende os en mail med din opgave allerede i dag. Vi sidder klar til at udarbejde et tilbud, så dine gardindrømme snart kan blive til virkelighed.

Vi kommer også gerne på besøg med vores gardinbus, helt gratis og uforpligtende. Med et besøg hos dig, sørger vi for præcis opmåling og vejledning ud fra dine allerede udtrykte ønsker – og vi har en mulighed for at kunne danne os et overblik over hvordan lysindfaldet er i din bolig. Lysindfaldet er altafgørende for, hvilken type af gardin som passer til dit behov og dit rum. Med i gardinbussen er et stort udvalg af vores forskellige typer af gardiner og persienner, samt materialeprøver. Så kan du nemmere danne dig et overblik over vores utallige muligheder. Kontakt os allerede i dag, for et uforpligtende tilbud.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver. Vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.