Gardiner i Horsens – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

hyggelige stofgardiner i Horsens

Bor du i Horsens eller omegn, så kan vi tilbyde dig vejledning og rådgivning, indenfor skræddersyede gardiner i Horsens, både til din virksomhed eller til privaten. Vores eksperter kan hjælpe dig med rådgivning både over telefon og mail, men kan også komme på besøg hjemme hos dig selv. Læs mere om dine muligheder med skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet herunder.

Vi har mange års erfaring

lamelgardiner-roed

Vi har mange års erfaring i vejledning og syning af gardiner på specialmål. Det er vores fornemmeste opgave at producere gardiner som passer til dit hjem, din stil og efter dine mål. Vores eksperter sidder klar til at rådgive dig til de bedste gardiner i Horsens, alt efter dit behov og ønske. Vores eksperter kan hjælpe dig med opmåling samt materialevalg af dine nye gardiner.

Det helt perfekte lysindfald er nemlig altafgørende for, om rummet bliver udnyttet til sit fulde potentiale. Vi følger stærkt med i trends og tendenser som rører sig på markedet, så du kan få et moderigtigt gardin til dit rum. Vi har selvfølgelig også massere af tidløse materialer og materialer i vores sortiment. Der er noget for enhver smag. Med Gardinstudiet kan netop dine gardindrømme blive til virkelighed!

Vores store sortiment gør dine drømme til virkelighed

Vi har et bredt udvalg af materialer og gardintyper, så du kan få nøjagtig de gardiner du drømmer om. Hos os kan du blandt andet få skræddersyede mørklægningsgardiner og lamelgardiner som matcher dit behov for lysindfald i rummet. Har du et specifikt ønske som du har set et sted, men som du ikke er blevet præsenteret for i vores sortiment? Fortæl os endelig om dine idéer og lad os sammen designe gardiner, skræddersyet og specialdesignet til din bolig.

Få besøg af gardinbussen og oplev de mange muligheder

white curtains

Der er ikke to boliger der er ens. Det er den vigtigste erfaring vi har gjort os, i vores efterhånden mange års virke. Derfor vil vi gerne komme hjem til dig i Horsens og lave en opmåling og få forståelse for dine behov til gardiner. Vi kører vores gardinbus hjem til dig, spækket med et udvalg af vores gardintyper og materialer, som vi kan producere i.

Vi hjælper ydermere med vejledning og rådgivning til hvilken type af gardin, som passer bedst til din bolig og dine ønsker. Huskede vi at nævne, at et besøg af vores gardinbus med opmåling og vejledning er gratis og helt uforpligtende? Med dine ønsker i baghovedet designer og skræddersyer vi dine nye gardiner i Horsens, så de passer ind i dit hjem. Kontakt os allerede i dag via kontaktformularen til højre og hør mere om dine muligheder med skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.