Gardiner i Langå

Gardinstudiet kan hjælpe dig med at gøre dine gardindrømme til virkelighed. Vi har base i Aarhus, men har mulighed for at kunne besøge dig i dit hjem i Langå, hvor du kan se de mange muligheder du får, ved at vælge skræddersyede gardiner på specialmål fra Gardinstudiet. Vi har mange års erfaring med produktion og syning af specialdesignede gardiner og sætter os derfor ind i din individuelle opgave med fuld fokus. Du kan læse mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder.

 

Mange års erfaring har gjort os til eksperter

Hos Gardinstudiet har vores team mange års erfaring indenfor opmåling, produktion og vejledning i gardinopsætning. Det betyder også at du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder. Vi vejleder dig igennem hele processen, sætter os ind i dine individuelle behov og forventningsafstemmer inden  vi sætter produktionen i gang. Det er nemlig altafgørende for os, at du får de gardiner som du går og drømmer om. Vores eksperter kan hjælpe dig med vejledningen indenfor hvilken type af gardin, som passer bedst til dit behov og dit ønske til lysindfald i det enkelte rum. Vi har herudover et stort udvalg af gardintyper og materialer, så du kan finde nøjagtig den variant som passer til din bolig. Ser du ikke den variant i vores sortiment, som du leder efter, så tøv ikke med at spørge os. Vi tager gerne imod nye projekter og udfordringer.

 

Gratis opmåling

Som en del af vores service, besøger vi dig gerne i din bolig hjemme i Langå og søger for gratis opmåling af dine vinduer og døre. Opmålingen og rådgivning i denne sammenhæng er helt uforpligtende. Vi ønsker blot at kunne give dig den absolut bedste service, når du skal investere i nye gardiner. Når vi kommer på besøg hos dig, har vi pakket vores gardinbus med massere af gardintyper og materialer, så du kan danne dig et overblik over hvor bredt vores sortiment er.

 

Kontakt os nu

Er du klar på en uforpligtende snak om nye gardiner? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan enten sende os en kort beskrivelse af dit projekt via vores kontaktformular her på siden, sende os en mail eller ringe til os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan komme tættere på at indfri dine gardindrømme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Gardinstudiet

Rosenvangs Allé 180
8270 Højbjerg ved Aarhus
2637 5666 – 8672 5240
kontakt@gardinstudiet.dk

Åbningstider:

Ring for en aftale mellem 10-18.
Alle ugens dage.