Gardiner i Langå – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardinstudiet kan hjælpe dig med at gøre dine gardindrømme til virkelighed. Vi har base i Aarhus, men har mulighed for at kunne besøge dig i dit hjem i Langå, hvor du kan se de mange muligheder du får, ved at vælge skræddersyede gardiner på specialmål fra Gardinstudiet.

Vi har mange års erfaring med produktion og syning, af specialdesignede gardiner i Langå og sætter os derfor ind i din individuelle opgave med fuld fokus. Du kan læse mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder.

gardiner i langå
Mange års erfaring har gjort os til eksperter

Hos Gardinstudiet har vores team mange års erfaring indenfor opmåling, produktion og vejledning i gardinopsætning. Det betyder også at du trygt kan lægge ansvaret i vores hænder. Vi vejleder dig igennem hele processen, sætter os ind i dine individuelle behov og forventningsafstemmer inden  vi sætter produktionen i gang.

Det er nemlig altafgørende for os, at du får de gardiner som du går og drømmer om. Vores eksperter kan hjælpe dig med vejledningen indenfor hvilken type af gardin, som passer bedst til dit behov og dit ønske til lysindfald i det enkelte rum.

Vi har herudover et stort udvalg af gardintyper og materialer, så du kan finde nøjagtig den variant som passer til din bolig. Ser du ikke den variant i vores sortiment, som du leder efter, så tøv ikke med at spørge os. Vi tager gerne imod nye projekter og udfordringer.

Gratis opmåling til gardiner i Langå

Gardiner i Langå

Som en del af vores service, besøger vi dig gerne i dit hjem i Langå og tilbyder gratis opmåling af dine vinduer og døre. Opmålingen og rådgivning i denne sammenhæng er helt uforpligtende.

Vi ønsker blot at kunne give dig den absolut bedste service, når du skal investere i nye gardiner i Langå. Når vi kommer på besøg hos dig, har vi pakket vores gardinbus med masser af gardintyper og materialer. Så kan du danne dig et overblik over, hvor bredt vores sortiment er.

Er du klar til en snak, om gardiner i Langå

Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan enten sende os en kort beskrivelse af dit projekt via vores kontaktformular her på siden, sende os en mail eller ringe til os. Vi sidder klar med råd og vejledning, så du kan komme tættere på at indfri dine gardindrømme. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver. Vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.