Aluproff

AluProff fra Gardinstudiet

Danske Aluproff er den største leverandør af gardinudstyr i Skandinavien. Virksomheden eksporterer til over 43 lande over hele verden. Aluproff har eksisteret siden 1949 og har årelang erfaring inden for branchen. Virksomhedens speciale er produktion af gardinstænger og tilbehør. Aluproff designer og udvikler selv langt størstedelen af deres gardinstænger.

  • Fra en-mands virksomhed i kælderen, til et verdensomspændende selskab med kunder over 50 lande og 5000 kvadratmeter produktionsplads.
  • Fra salg af persienner fra butikslokale til Skandinaviens største leverandør af gardinstænger, gardinskinner og gardinudstyr


Aluproffs produkter er altid af høj kvalitet. Med mere end 60 år i branchen har Aluproff stor viden om produktion af gardinstænger. De følger med udviklingen inden for branchen og forsøger konstant at innovere deres produkter. Alle produkter lever dermed op til alle de nye krav, der stilles til gardinudstyr. Virksomheden ønsker at skabe moderne kvalitetsløsninger, inden for gardinstænger og gardinudstyr.

Vi måler gratis op og giver uforbindende tilbud på en “Smart-Løsning” fra AluProff

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.