Systuen Pana

Systuen Pana

Systuen Pana har mere end 30 års erfaring med syning af gardiner og boligtekstiler. Pana syr bl.a. for:

 • Gardinbutikker
 • Indretningskonsulenter
 • Arkitekter.

Alle medarbejdere hos Pana har høj faglighed og er yderst kompetente. Pana har altid stort fokus på kundens behov og leverer altid et resultat af høj kvalitet. Pana er beliggende i Ry ved Silkeborg, hvor alt produktionen foregår.

Der er meget stor konkurrence fra udlandet inden for syning af tekstiler. Det er dog lykkedes Pana at opretholde deres produktion i Danmark, hvilket de er meget stolte af. Pana syr dine gardiner efter mål og du er altid sikret høj faglighed og kvalitet.

DANMARK SYER STADIG

Vi er stolte af at være en dansk systue. Stigende konkurrence fra udlandet gjorde det i en periode svært for de danske systuer, men vi syer stadig – og vi gør det godt.LÆS MERE

Få besøg af gardinbussen

I hele det øst og midtjyske område

Det bliver betydeligt sjovere – og langt nemmere – at vælge gardiner. Når du har mulighed for at se, hvordan forskellige mønstre, farver, stoffer og gardintyper tager sig ud i dit hjem.

Det giver dig mulighed for at lege med forskellige idéer og udtryk, idet du i ro og mag kan teste de mange stof og gardinprøver. Direkte mod indretning og farver i hjemmet, så du kan træffe et valg, du ikke fortryder.

Vi kører ud fra det østjyske, men kommer gerne over hele midtjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner i øst og midtjylland. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Kontakt os og få et gratis tilbud

  Gardinstudiet

  Åbningstider:

  Ring for en aftale mellem 10-18.
  Alle ugens dage.