Luk mørket ude

Det er mørkt og koldt udenfor. Du er hyllet i mørke når du står op og fragter dig selv på arbejde. Måske du lige kan nå at suge lidt af dagens sparsomme sollys til dig gennem vinduet fra din arbejdsplads, inden du igen må famle dig hjem i mørket.

Kunne det ikke være rart, hvis man af og til bare kunne lukke mørket helt ude? Bare slukke for det!?

Vi har løsningen! Sig farvel til det kedelige mørke, der klistrer sig til dine ruder i de lange vinterperioder og skru op for hyggen inden døre. Det kræver blot et par skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet.

Hos Gardinstudiet finder du skræddersyede gardinløsninger til dit hjem og dine behov, uanset om du trænger til afskærmning fra bagende sol eller en pause fra vintermørket.

Vi tager os af opmåling, rådgivning og montering, så du får den helt rette løsning, som ikke bare passer til dine vinduer, men hele dit hjem og din indretning.

Bestil en gratis opmåling, så kommer vi hjem til dig med en masse gardinprøver, så du kan se, mærke og føle, hvordan de forskellige gardiner passer ind hos dig. Ved bestilling af en gratis opmåling giver vi desuden op til 30% i rabat på dine nye gardiner.

luk mørket ude

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.