Gardiner i Lystrup – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Bor du i Lystrup eller i omegnen, så kan vi tilbyde dig forskellige former for vejledning i gardiner. Vores eksperter kan rådgive dig over telefon, mail eller ved at besøge dig. Således kan du lære mere om de forskellige muligheder der er, når du skal have nye gardiner.

Rutinerede eksperter tilbyder vejledning i valg af gardiner

gardiner i lystrup

Med masser af rutine kan Gardinstudiet tilbyde dig rådgivning fra eksperter, når du skal vælge, hvilket gardiner der skal købes til din bolig eller dit firma. Vi kan hjælpe med at måle op, hvor gardiner skal hænge. Vi kan hjælpe med valg af gardintype og materiale ud fra dit behov. Således kan du få gardiner, der kan få lov at hænge i mange år frem. Vores fokus er på din tilfredshed, så derfor giver vi dig en grundig vejledning inden vi speciallaver gardinerne til dig. Alt sammen for at sikre et lækkert færdigt produkt.

Vores gardinsortiment er uendeligt stort

Da vi skræddersyer gardiner, kan man sige at vores sortiment er uendeligt stort. Vi kan nemlig udvikler på eksisterende løsninger eller udvikle en helt ny løsning, hvis den ikke allerede findes. Det er kun fantasien og dine behov, der sætter grænserne.

De normale løsninger, som vi ofte speciallaver til privatpersoner og virksomheder er lamelgardiner, gardiner i stof, rullegardiner og markiser. Vi kan præsentere dig for mange forskellige materialer og vi vil altid vejlede dig i vedligeholdelse, så du har mulighed for at holde dine gardiner pæne i mange år.

Hvis du køber standardgardiner med standardmål er der desværre en stor risiko for at de ikke passer til stedet i din bolig, hvor du ønsker gardiner. Derfor tilbyder vi at speciallave gardiner i Lystrup, så vores kunder kan få gardiner, der passer perfekt til boligen.

Ring efter os og så kommer vi til dig – helt gratis

Du kan enten ringe eller skrive til os hos Gardinstudiet. Vi kan tilbyde at give dig et tilbud med det samme, men vi kan også lave en gratis opmåling i dit eget hus. Ved en opmåling får du naturligvis gratis rådgivning samt muligheden for at se de mange gardinprøver, som vi medbringer. Tilbuddet som du får fra os er helt uforpligtende.

Det kan være svært at vælge gardiner, der matcher dit hjem, hvis du kigger på standardgardiner i diverse butikker langt fra dit hjem. Vores Gardinbus besøger dig derfor gerne i Lystrup, så du kan få en grundig rådgivning om gardiner til din bolig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.