Gardiner i Mariagerfjord – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardinstudiet har nu mulighed for at kunne tilbyde dig skræddersyede og specialdesignede gardiner til din bolig. Vi har beliggenhed i Malling ved Aarhus, men besøger dig gerne hjemme i Mariagerfjord, for at få forståelse for dine behov, lysindfaldet i din bolig og selvfølgelig for at sørge for opmåling af dine nye gardiner helt gratis. Du kan læse meget mere om hvad dine muligheder med Gardinstudiet er herunder.

Gardiner i Mariager
Vores gardineksperter har mange års erfaring

Med mange års erfaring indenfor produktion af skræddersyede gardiner på specialmål ved vi, at ikke to boliger er ens. Der er mange forskellige behov lysindfald og forhold der skal tages hensyn til, når du skal have nye gardiner i Mariagerfjord. Derfor kan det på sigt sagtens betale sig, at købe skræddersyede gardiner, som er produceret nøjagtig efter dine mål og behov, fremfor de gardintyper på standardmål.

Vores gardineksperter har mange opsætninger på bagen og kender til de udfordringer, som du måtte have. Vi har mange forskellige gardintyper i vores sortiment, så der vil helt sikkert også være en variant, som passer ind i din bolig og dine vinduers mål. Skulle du ikke finde den type af gardin i vores sortiment som du leder efter, så tøv ikke.

Vi tager gerne imod nye udfordringer og involverer selvfølgelig dig hele vejen igennem processen fra idé til færdigt gardin i Mariager. Så du får de gardiner du forventer – og drømmer om!

Vi sørger for opmåling
Gardiner i Mariagerfjord

Vi fylder vores gardinbus og kører til Mariagerfjord for at besøge dig i dit hjem. Det er vigtigt for os, at få forståelse for dine behov – så vi kan sy de helt rigtige gardiner til dig.

Vi sørger for en gratis opmåling af dine vinduer, døre og sågar også til markiser på udendørsarealet, hvis du har brug for det.

I gardinbussen finder du et stort udvalg af vores gardintyper, materialer og stoffer, så du kan danne dig et overblik over, hvad vi kan tilbyde dig i Mariager.

Kontakt os allerede nu fra Mariager

Er du fristet til at få besøg af vores gardineksperter? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Send os en kort beskrivelse af dit projekt og vi vender tilbage til dig for en uforpligtende snak. Du kan kontakte os via kontaktformularen her, sende os en mail eller ringe til os.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.