Gardiner i Odder – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardiner i Odder

 Gardinstudiet kan tilbyde dig specialsyede gardiner, som passer til ethvert rum i dit hjem. Helt gratis og uforpligtende kan vi besøge dig i Odder eller omegn og lave en opmåling af dine vinduer. Således så du får gardiner der passer.

Helt enkelt. Vi har mange års erfaring med produktion af gardiner til både private og erhvervsdrivende og kan sikkert også hjælpe dig med dit kommende gardinprojekt. Læs mere om dine muligheder for skræddersyede gardiner fra Gardinstudiet her.

Vi tilbyder kyndig rådgivning af vores ekspert team

Odder gardiner

Hos Gardinstudiet har vi mange års erfaring med at sy gardiner efter specialmål. Vi kender til alt med at skulle tage hensyn til forskellige størrelser, materialer eller gardintyper alt efter boligens opbygning.

Vores eksperter kører gerne ud til dig i Odder, for at danne et overblik over din bolig og dine forventninger til nye gardiner.

De sætter sig grundigt ind i dit projekt og vejleder dig på baggrund af dine ønsker, inden produktionen sættes i gang. Vores fokus er nemlig at kunne levere den absolut bedste løsning til dig.

En gardinløsning i Odder, som vil holde mange år frem.

Et uendeligt stort sortiment

Da vi skræddersyer gardiner efter individuelle mål og behov, kan vi godt tillade os at sige, at vores udvalg er ret stort. Vi har mulighed for at kunne videreudvikle på allerede eksisterende gardintyper, men vi kan også sagtens producere et helt specifikt gardin som du ønsker det. Også selvom du ikke finder det i vores sortiment.

Hos os kan du blandt andet købe mørklægningsgardiner for den helt rette afskærmning af lys, du kan få specialdesignede lamelgardiner for det minimalistiske udseende i stuen. Eller en skræddersyet markise, som passer præcis til din altan, terrasse eller have.

Det er kun dig og dine forventninger der sætter vores grænser for gardiner i Odder.

Få besøg af vores eksperter hjemme hos dig

lamelgardiner i Odder

Er du fristet af vores store sortiment og utallige muligheder indenfor gardiner? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden, du kan ringe til os eller du kan sende os en mail.

Vi sidder klar med indledende rådgivning om dit projekt og giver gerne et tilbud på baggrund af din beskrivelse. Vi besøger dig også gerne med vores gardinbus, som er spækket med inspiration og materialeprøver.

Du kan se et stort udvalg af vores sortiment, mærke på materialerne og danne dig et overblik over de muligheder du har med Gardinstudiet.

Vi tilbyder en gratis opmåling af dine vinduer, helt uforpligtende og gratis. Du skal bare kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMariagerfjordRandersRisskovMammenMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.