Persienner efter mål er et både smart og praktisk valg, når du skal have nye gardiner.

Persienner er især populære, da de tillader dig at justere gardinernes indstilling og mulighed for lysindfald eller mørklægning. Du behøver derfor ikke nødvendigvis have dine persienner trukket helt op hver dag, men kan blot vælge at lade dem være trukket ned og selv indstille lysindfaldet efter behov.

Det kan især være en fordel, når du ønsker at skærme af for nysgerrige blikke udefra, men stadig ønsker at kunne lukke lyset ind. Persienner er desuden super nemme at rengøre, da du oftest kan nøjes med at tørre dem over med en fugtig klud.

Vælg persienner efter mål og undgå fejlkøb

Mange vælger desværre at lade sig nøje med persienner, som er syet efter industriens standardmål. I nogle tilfælde kan du være heldig, at de næsten passer til dine vinduer, men oftest vil persienner efter standardmål være for brede, for smalle, for lange eller bare helt forkerte til vinduerne. Det får du ikke spor glæde af!

Hvis du vil undgå at spilde penge på gardiner, der ikke passer i dine vinduer og dermed ikke lever op til dine behov, bør du vælge persienner efter mål fra Gardinstudiet.dk. Her får du skræddersyede gardiner af prima kvalitet, som du kan få glæde af i rigtig mange år.

Persienner på mål der passer til dit hjem

Når du vælger at få lavet dine persienner efter mål hos Gardinstudiet.dk, er du sikker på at få persienner, der passer perfekt til dine vinduer og harmonerer rigtig flot med indretningen i dit hjem. Du kan nemlig vælge mellem et væld af farver, kvaliteter og designs til dine persienner, og vi giver dig al den vejledning du har brug for, så vi sammen kan nå frem til det bedste resultat for dig og dit hjem. Udover almindelig persienner, så kan vi også være behjælpelige med træpersienner efter mål.

Persienner efter mål og dekoration

Få gratis opmåling af vinduer og op til 30% i rabat!

Vi kommer gerne hjem til dig med vores gardinbus fyldt med prøver på persienner efter mål, så du kan se hvordan de forskellige designs, farver og kvaliteter passer ind i dit hjem.

I forbindelse med vores besøg giver vi dig al den rådgivning og vejledning du har brug for, så du kan træffe det helt rigtige valg. Fik vi nævnt, at det er gratis at få besøg af vores gardinbus?

Vi opmåler desuden dine vinduer helt gratis og giver dig op til 30% i rabat, hvis du vælger at handle med os efter vores besøg.

Bestil et GRATIS besøg af vores gardinbus

Ønsker du at få besøg af gardinbussen kan du blot ringe til os på tlf. 2637 5666, eller sende en forespørgsel med beskrivelse af dine ønsker eller din opgave. Brug kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til dig, så vi kan aftale et besøg.