Gardiner i Randers, gratis opmåling og tilbud

gardiner i Randers

Bor du i Randers og har brug for nye gardiner til din bolig? Så kan Gardinstudiet hjælpe dig med opgaven. Vi er specialister i produktion af specialsyede gardiner efter individuelle mål og ønsker. Så du får de gardiner du drømmer om!

Vi er eksperter i gardiner til Randers

Gardiner til solafskærmning i Randers

Vi gør det som vi er absolut bedst til, nemlig at sy gardiner. Vi rådgiver dig om dit valg af gardiner eller persienner på baggrund af dit behov for lysindfald. Vi har mange års erfaring med produktion af gardiner i Randers, til både virksomheder og private, derfor kan vi hjælpe dig med at indfri dine gardindrømme.

Vores eksperter kan hjælpe med opmåling samt hjælpe med materialevalg til dine nye gardiner i Randers. Herudover følger de også stærkt med i de trends der ses indenfor gardiner og indretning. Vores eksperter har mange års erfaring og kender til alle typer af udfordringer eller specialmål, så du trygt og roligt kan lægge din opgave i deres hænder.

Udvælg dine nye gardiner ud fra vores store sortiment

markiser i randers

Vi har et stort udvalg af gardintyper og materialer til dig, der gerne vil have nye gardiner. Har du et specifikt ønske, som måske ikke findes i vores sortiment, så tøv ikke med at spørge os til råds. Vi forsøger at imødekomme dine ønsker og undersøger gerne mulighederne for at kunne indfri dine gardindrømme.

Vi har mulighed for at kunne levere totalløsninger i gardiner og sågar markiser til hele din bolig uden undtagelser. Om det så omhandler mørklægningsgardiner, almindelige stofgardiner, markiser til terrassen eller lamelgardiner. Der er et væld af muligheder og det er kun dig der sætter rammerne.

Få råd og kyndig vejledning, helt uforpligtende

Randers gardiner

Har du brug for råd og vejledning i de forskellige gardinløsninger som Gardinstudiet har at tilbyde? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Du kan kontakte os via kontaktformularen til højre, på mail eller telefon. Du kan også besøge vores butik, hvor vores gardineksperter står klar til at hjælpe dig.

Har du brug for opmåling, kan vi også besøge dig med vores gardinbus. Med i gardinbussen har vi pakket en stor del af vores sortiment og materialeprøver, så du kan få en fornemmelse af de muligheder der er, når du bestiller gardiner til Randers ved os.

Gratis opmåling hjemme hos dig, til nye gardiner i Randers

Samt giver råd og vejledning til hvilken type gardin der passer bedst til dit behov. Det er vigtigt for os, at du får den bedste løsning, som kan holde i mange år frem.

Kontakt os allerede i dag, så dine drømme om nye gardiner snart kan blive virkelighed.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.