Gardiner i Risskov – gratis opmåling og tilbud

træpersienner i Risskov

Til dig der bor i Risskov tilbyder Gardinstudiet gratis rådgivning, vejledning og opmåling. Ud fra din forespørgsel arbejder vi på at opfylde dine ønsker og behov til nye gardiner. Der er rigtig mange slags gardiner at vælge imellem og derfor rådgiver vi dig, til at træffe den bedste mulighed for dig.

Rådgivning i gardiner fra eksperter

Rullegardiner i risskov

Når du skal investere i nye gardiner til dit hjem er det vigtigt at det bliver gjort ordentligt. Det er vigtigt at du får valgt nogle gardiner, som du vil kunne nyde i mange år. Derfor giver vores eksperter dig rådgivning i gardintyper, løsninger og materialer inden du køber. Vores kunders behov og tilfredshed er i centrum hos os, så derfor skræddersyer vi først dine gardiner, når vi er helt sikre på at du vil blive glad for resultatet. Vælg Gardinstudiet og få rådgivning fra vores eksperter.

Et kæmpe sortiment af gardintyper og materialer

Vores sortiment og udvalg af gardiner tæller utallige gardintyper, farver og materialer. Det er nemlig muligt for os at lave lige præcis de gardiner til Risskov, som du drømmer om. Vi vejleder dig igennem de mange muligheder der er og tager på besøg hos dig, for bedre at kunne undersøge mulighederne.

Vi kan lave lamelgardiner, så du nemt kan skifte mellem meget lysindfald og lidt. Vi laver også rullegardiner til dig, der eksempelvis har brug for en grundig mørklægning. Stofgardiner er flotte, men også funktionelle. Her er der utallige muligheder for mønstret eller ensfarvet stof.

Markiser er til den udvendige bolig. Det kan både afskærme for solen, så der ikke bliver for varmt inde.

Men markiser kan også være en fordel at have, når du gerne vil have skygge på din terrasse. Dette er bare for at nævne nogle af de mange løsninger, der er til dig, som ønsker nye gardiner i Risskov, eller afskærmning for solen i Risskov.

Vi vejleder dig gerne i dit eget hjem

lamelgardiner

Vores Gardinbus elsker at besøge private i deres eget hjem. Vi laver en gratis opmåling til gardiner, viser dig prøver og kan vejlede dig i den rette løsning for dig. Dette selvfølgelig i forhold til dine ønsker og forventninger.

Du kan roligt kontakte os, hvis du gerne vil have et tilbud. Bare ring eller skriv en mail så vi kan snakke om dine gardinbehov i Risskov. Vi giver nemlig gerne et tilbud over telefonen eller på skrift. Vi er samtidig meget opmærksomme på at speciallavede gardiner kræver en præcis opmåling og derfor er vi glade for at kunne besøge dig i dit hjem.

panelgardiner-hvide

De færdige gardiner vil bliver skræddersyede til din bolig og du vil blive glad for dem i mange år. Derfor besøger Gardinstudiet dig med glæde, hvor du bor i eller omkring Risskov.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne til Risskov ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.