Gardiner i Silkeborg, gratis opmåling og tilbud

gardin tilbud gratis

Du kan få besøg af vores Gardinbus i mange byer, blandt andre Silkeborg. Så  hvis du bor i Silkeborg, skal du blot kontakte os og så tager vi en snak med dig om dine behov. Vi kan rådgive om de mange forskellige løsninger der er og i forbindelse med et hjemmebesøg kan vi lave en gratis opmåling og tilbud på gardiner i Silkeborg.

Specialiserede i speciallavede gardiner til Silkeborg

Når man som os, hos Gardinstudiet, har arbejdet med gardiner i mange år, så opnåes en vis specialisering. Denne specialisering kommer vores kunder til gode, da de kan være sikre på at få den bedste rådgivning fra os. Hvis du henvender dig til os angående nye gardiner kan du være helt sikker på, at vi vil gøre vores ypperste for, at du bliver tilfreds med dine nye gardiner. Det handler om at præsentere dig for mulighederne samt at tage dine behov til os, som var det vores egne behov.

Gardiner til ethvert hjem

store gardiner i Silkeborg

Vi har et kæmpe sortiment af gardiner hos Gardinstudiet. Det er ikke ligesom hos de forskellige forhandlere af standardgardiner. Nej, vi kan nemlig tilbyde at skræddersy lige præcis den type gardiner, som du ønsker.

De bliver speciallavet ud fra præcise mål fra din bolig samt i det materiale, som du sammen med vores ekspert har udvalgt. På den måde kan vi helt klart sige at vi har gardiner til ethvert hjem.

Vores sortiment tæller naturligvis de populære rullegardiner, gardiner til store vinduer, gardiner med lameller samt solgardiner til når solen er fremme og du har brug for at skygge af. Du kan altså nemt vælge en gardintype, som passer til dit behov.

Farve og materiale kan du typisk også vælge ud fra behov, selvom nogle materialetyper er forudbestemt for den bestemte gardintype.

Kontakt os for et besøg af gardinbussen

Hvis du er klar til at få målt dine vinduer, så du kan få bestilt dine færdigsyede gardiner i Silkeborg, så skal du blot kontakte os. Du kan skrive til os på mail eller ringe til os. Vi tager din henvendelse seriøst og overvejer altid grundigt, hvordan vi kan hjælpe kunderne bedst.

Vi kommer gratis på et helt uforpligtende besøg, hvor vi kan rådgive dig om de forskellige muligheder. Vi medbringer prøver på vores produkter, så du kan mærke materialet selv.

Du kan altså sikre dig at vi laver lige præcis de gardiner, som du går og drømmer om til din bolig i Silkeborg.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.