Skagen Gardiner

I Skagen har Gardinstudiet nu mulighed for at kunne tilbyde skræddersyede og specialdesignede gardiner. Selvom vi er placeret i Aarhus, besøger vi dig gerne på toppen af Danmark til en snak og opmåling af dine vinduer og døre. Så du kan få de gardiner du ønsker dig. Læs mere om, hvad Gardinstudiet kan tilbyde dig herunder.

 

erhverv2Eksperter indenfor specialdesign af gardiner

Hos Gardinstudiet er vi eksperter i produktion af skræddersyede og specialdesignede gardiner. Vi har årelang erfaring med rådgivning og hjælper gerne dig med at stille dit behov for lysindfald i din bolig eller dit hus. Vi har et enormt udvalg af stoffer, materialer og gardintyper, herunder blandt andet persienner, plissegardiner og markiser til udendørsarealet. Finder du ikke det du søger i vores sortiment, skal du ikke tøve med at spørge alligevel. Vi tager gerne imod nye udfordringer og forventningsafstemmer selvfølgelig med dig, inden vi sætter gang i produktionen.

 

Vi sørger for opmåling af dine vinduer

Med Gardinstudiet er du altid sikret en god service i verdensklasse. Vi fylder gerne gardinbussen og besøger dig i Skagen, så du kan se vores store udvalg – mens vi sørger for opmåling af dine vinduer og døre. Helt gratis og uforpligtende. At besøge dig i hjemmet giver også vores eksperter en bedre forståelse for resten af boligen, dennes indretning, lysindfald. Alle sammen vigtige faktorer for, at vi kan yde den absolut bedste service og give dig de gardiner, som opfylder de behov du måtte have.

 

Two and a half windowsKontakt os allerede i dag

Er du fristet til at få et tilbud? Du kan kontakte os allerede nu, og vi sender dig et tilbud hurtigst muligt. Du kan kontakte os med dit projekt på mange forskellige måder. Du kan sende os en forespørgsel igennem kontaktformularen her på siden, du kan ringe til os og du kan sende os en mail, hvor du kort beskriver dit projekt. Herfra kan vi aftale et besøg hjemme hos dig i Skagen, hvorfra vi kan lægge en plan for, hvordan dine gardindrømme skal indfris.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Gardinstudiet

Rosenvangs Allé 180
8270 Højbjerg ved Aarhus
2637 5666 – 8672 5240
kontakt@gardinstudiet.dk

Åbningstider:

Ring for en aftale mellem 10-18.
Alle ugens dage.