Gardiner i Skanderborg – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

foldegardiner i skanderborg

Skal du have nye gardiner og bor du i Skanderborg eller omegn? Så kan vi hjælpe dig med at vælge de rette gardiner. Vi kan sørge for at du får den type gardin, der opfylder dit behov bedst muligt. Vi kan vejlede i materialer samt sørge for at størrelsen passer til det vindue, hvor gardinet skal sættes op. Kort sagt hjælper vi dig til at blive lykkelig for dine nye gardiner på den korte og den lange sigt.

Gardiner i Skanderborg er et af vores specialer

Lyse gardiner i skanderborg

Vores medarbejdere har mange års erfaring med at sælge gardiner til både privatpersoner og virksomheder. I denne erfaring gemmer der sig en ekspertise, som man ikke kan læse sig til. Man skal kende kunden, man skal kunne genkende kundens behov og man skal kunne gennemskue, hvilken type gardin samt materiale, der er bedst at anvende. Derudover skal man mestre kunsten i at lave opmålinger, der er 100% præcise, så kunden undgår fejl i størrelsen eller lignende.

Utallige muligheder og løsninger indenfor gardiner i Skanderborg

Indenfor gardintyper findes der blandt andre gardiner med lameller, rullegardiner og stofgardiner. Disse typer er beregnede til den indvendige bolig. Udvendigt kan man montere markiser til afskærmning for solen. Gardinstudiet kan både levere gardiner til indendørs brug, men også markiser til den udvendige bolig.

Valget af gardin eller markise afhænger meget af dit behov. Derfor er det bedst, hvis du har overvejet nogle ting først.

 • Har du brug for meget lysindfald?
 • Har du brug for så lidt lysindfald som muligt?
 • Har du brug for at kunne skifte hurtigt og nemt mellem meget og lidt lysfald?
 • Skal gardinerne mest være til pynt, eller har de også en vigtig funktion?
 • Hvilket materiale skal du vælge i forhold til din forventning om vedligeholdelse og vask?

Vi kan sagtens hjælpe dig med at tage disse spørgsmål op til overvejelse, så du kan få lige præcis de gardiner, som du skal bruge.

Tag kontakt og få et uforpligtende besøg

stofgardiner i skanderborg

Alle kunder der henvender sig til os har mulighed for at få et uforpligtende besøg. Det er et besøg, hvor vi kan vise dig de lækre gardinprøver, som vi har taget med. Vi kan desuden måle dine vinduer, hvor du har behov for gardiner eller mørklægningsløsninger.

gardiner til erhverv i skanderborg

Gardinstudiet kan hjælpe dig med at vælge de rette gardiner. Det er uanset om det er til private kunder eller virksomheder og uanset om du har brug for mørklægningsgardiner eller andre typer gardiner. Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi besøger dig i Skanderborg, hvor vi kan hjælpe dig med at friske din bolig op med nye gardiner.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkødstrupTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

  Gardinstudiet

  Åbningstider:

  Ring for en aftale mellem 10-18.
  Alle ugens dage.