Gardiner i Skødstrup – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

lamelgardiner i skødstrup

Vi skræddersyer gardiner til folk i mange byer, blandt andet i Skødstrup. Det kan være en god idé at overveje speciallavede gardiner. Vi laver dem ud fra de mål, som vi får fra dig, eller som vi selv (gratis) måler i dit hjem. På den måde får du gardiner, som passer perfekt i størrelsen. Det er nemlig langt fra altid at gardin med standardmål passer til alle vinduer.

Eksperter i gardiner gennem mange år

mørklægningsgardiner i Skødstrup

Hos Gardinstudiet er vi eksperter i gardiner. Gennem mange års arbejde med at lave gardiner til hjem og virksomheder kan vi rådgive vores kunder til det rette valg. Vi vejleder i gardintyper, materialer samt laver en grundig og præcis opmåling til de nye gardiner i skødstrup. Alt sammen for at sikre at du kun er tilfreds med det færdige gardin. Der er mange muligheder at vælge imellem og derfor skal du præsenteres for dem alle samt alle de materiale, der kan vælges imellem.

Vil du se vores sortiment af gardiner til Skødstrup?

Det er svært at vise dig hele vores sortiment af gardiner, da vi typisk kan løse alle de mange forskellige opgaver, som vi bliver stillet overfor.

Vi har naturligvis prøver på mange af de løsninger, som vi kan tilbyde, men der er også mange løsninger, som vi sammen med dig kan udarbejde, så dine gardiner bliver unikke og opfylder specielt dine behov.

Gardiner i skødstrup

Udover særlige ønsker til gardiner i Skødstrup, har vi selvfølgelig muligheden for at servicere dig, der ønsker stofgardiner, rullegardiner, lamelgardiner, markiser eller andre gardintyper.

Vi hjælper dig uanset om du ønsker meget lysindfald eller lidt lysindfald. Vi hjælper dig uanset om du ønsker den ene eller den anden farve i materialet. Vi dømmer ikke, men hjælper dig derimod til dine drømmegardiner, som du har lyst til at se på i mange år fremover.

Uforpligtende besøg og rådgivning

Når man skal investere i nye gardiner i Skødstrup til boligen, om det er til ét værelse eller til hele boligen. Så er det ikke en beslutning man skal tage let på. Hos Gardinstudiet tager vi dine behov og ønsker seriøst og vi gør alt for at du bliver tilfreds med det færdige resultat.

lamelgardiner

Så hvis du bor i Skødstrup eller i området omkring, så kører en af vores eksperter gerne ud med vores Gardinbus, så du kan bliver præsenteret for de forskellige muligheder, der er. Derudover er det en god idé med et uforpligtende besøg, da vi kan måle præcist op til gardinerne. På den måde er vi helt klar til at tage hjem og lave flotte, skræddersyede gardiner til dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgTilstViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.