Mange muligheder med solafskærmning

Den fine balance mellem for lidt og for meget sollys indendørs er svær at finde, og derfor er det fantastisk at kunne kontrollere mængden af sollys selv. Det kan du gøre på forskellige måder, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige type solafskærmning, som passer til dine eller din virksomheds behov. Udover at give dig muligheden for at undgå generende solstråler, som gør svært at se på eksempelvis skærme, kan den rigtige solafskærmning også hjælpe med at rummet ikke bliver overophedet.

Skal vi hjælpe dig med en skræddersyet solafskærmning, kontakt os for et gratis besøg og opmåling.

Nogle vælger lamelgardiner som solafskærmning. Lamelgardiner fås i et væld af variationer, så de kan tilpasses dine krav og dermed fungere som den perfekte solafskærmning indenfor. En anden smart og stilren måde at lave solafskærmning på er liftgardiner, der også er kendt som foldegardiner. Når du vælger liftgardiner som solafskærmning, kan du selv styre mængden af lysindfald, da løsningen har de gode indstillingsegenskaber fra persienner kombineret med letheden fra stofgardiner. Netop stofgardiner er også en mulighed, hvis du vil have mulighed for at lave solafskærmning, se her vores solgardiner.

Stofgardiner er praktiske og nemme at have med at gøre, og vi kan sy dine stofgardiner efter mål i et hav af forskellige materialer. Solafskærmning kan selvfølgelig også klares med udendørs løsninger. Vi tilbyder eksempelvis markiser og screens, som på hver deres måde giver en god solafskærmning, samtidig med at dit hus eller din virksomhed får et stilsikkert udtryk på facaden. Er du i tvivl om, hvilken type solafskærmning der passer til dine behov, hjælper vi hellere end gerne med at finde den perfekte løsning sammen med dig.

Solafskærmning med markiser
Markisen designet efter dit behov

Den rigtige solafskærmning er altafgørende for, hvor meget du får brugt din terrasse eller altan. Med mange års erfaring indenfor produktion af markiser, kan du være sikker på, at Gardinstudiet leverer den helt rigtige markise, efter dit behov. Vi afstemmer dine drømme og behov med vores muligheder, så du får det resultat, du har bestilt. Hos Gardinstudiet kan du finde flere forskellige typer af markiser og vi har altid gode priser på markiser til dig.

markiser som solafskærmning
Markiser og gratis opmåling

Som kunde hos Gardinstudiet, får du altid en gratis opmåling af dit projekt. Vi står til rådighed med rådgivning og kommer forbi i gardinbussen, som emmer af inspiration og muligheder til dig. Med mange års erfaring med at sy solafskærmning efter mål, og sammensætter gerne den helt rigtige pris på markiser til dig. Vi hjælper dig med alle de spørgsmål og udfordringer du måtte have, når det kommer til produktion af den helt rigtige markise. Vi er din garanti for den absolut bedste løsning, når det kommer til markiser.

Vi hjælper gerne med andre typer af gardiner

Vores mange års erfaring med syning af gardiner gælder også mange andre varianter end blot markiser. Vi kan hjælpe dig med at indfri dine gardindrømme indenfor blandt andet lamelgardiner, panelgardiner, rullegardiner og gardiner med mørklægning.

Kontakt os allerede i dag, 26 37 56 66 når du har brug for vejledning om din nye markise eller andre typer af gardiner.