Mange muligheder med solafskærmning

Den fine balance mellem for lidt og for meget sollys indendørs er svær at finde, og derfor er det fantastisk at kunne kontrollere mængden af sollys selv. Det kan du gøre på forskellige måder, og derfor er det vigtigt at vælge den rigtige type solafskærmning, som passer til dine eller din virksomheds behov. Udover at give dig muligheden for at undgå generende solstråler, som gør svært at se på eksempelvis skærme, kan den rigtige solafskærmning også hjælpe med at rummet ikke bliver overophedet.

Skal vi hjælpe dig med en skræddersyet solafskærmning, kontakt os for et gratis besøg og opmåling.

  • Gardiner

Nogle vælger lamelgardiner som solafskærmning. Lamelgardiner fås i et væld af variationer, så de kan tilpasses dine krav og dermed fungere som den perfekte solafskærmning indenfor. En anden smart og stilren måde at lave solafskærmning på er liftgardiner, der også er kendt som foldegardiner. Når du vælger liftgardiner som solafskærmning, kan du selv styre mængden af lysindfald, da løsningen har de gode indstillingsegenskaber fra persienner kombineret med letheden fra stofgardiner. Netop stofgardiner er også en mulighed, hvis du vil have mulighed for at lave solafskærmning.

Stofgardiner er praktiske og nemme at have med at gøre, og vi kan sy dine stofgardiner efter mål i et hav af forskellige materialer. Solafskærmning kan selvfølgelig også klares med udendørs løsninger. Vi tilbyder eksempelvis markiser og screens, som på hver deres måde giver en god solafskærmning, samtidig med at dit hus eller din virksomhed får et stilsikkert udtryk på facaden. Er du i tvivl om, hvilken type solafskærmning der passer til dine behov, hjælper vi hellere end gerne med at finde den perfekte løsning sammen med dig.