Solgardin i bedste kvalitet

Vi ved, at nogle rum ikke har godt af store og dominerende gardiner, et solgardin løser dette. Indretningen og udtrykket er forskellig i alle rum, men langt de fleste rum har brug for, at man kan lukke sollys ude, så rummet ikke bliver overophedet. Samtidig er nogle møbler også sårbare, og for mange UV-stråler kan medvirke falmning.

Har du behov for at kunne lukke af for sollys med en stilsikker, elegant og moderne løsning, er solgardiner helt sikkert noget for dig. Solgardiner giver en fremragende måde at beskytte mod sollys, så du undgår at blive generet af det, når du arbejder ved computeren eller slapper af foran TV-skærmen.

Fordelen ved at sætte et solgardin op fremfor et klassisk stofgardin er, at solgardiner ikke er nær så tungt for et rum. Udtrykket er lettere, og strukturen i et solgardin gør, at du kan kigge en smule igennem det og se ud, alt efter hvilken type du vælger.

Selvom du kan se ud, betyder det heldigvis ikke, at andre kan kigge ind til dig, så et solgardin kan gøre fornemmelsen af rummet større, selvom der er trukket for og lukket af for omverden.

Gratis besøg, opmåling og tilbud på solgardiner
solgardin

Hos Gardinstudiet tilbyder vi solgardiner i god kvalitet, og gode solgardiner kan mere end blot at afskærme fra sollys. Når du trækker dit solgardin ned, lukker du nemlig af for en del af den varme, solen afgiver.

Solgardiner absorberer varme, og dermed undgår du, at rummet med dit solgardin bliver overophedet på varme dage. Har du behov for hjælp til det rigtige valg af solgardin, er vi altid klar til at give dig råd og vejledning. Kontakt os allerede idag 26 37 56 66

Vi tillader os at kalde os selv for eksperter, indenfor solgardiner. Vi har således produceret og leveret solgardin til private, kontorer og offentlige institutioner mm. Vores solgardiner er den fleksible solafskærmning, som du benytter alt efter dit behov. Sunflex gardiner er perfekte, når I har problemer med eks. blænding, eller direkte varme fra solens stråler.

De fleste af os elsker sol og varme. Du ser frem til varmen hele året, og når det kommer, ja, så er det let at tænke på, at indetemperaturen er for høj.

Det er faktisk ikke underligt, at du føler dette, varmen bliver hurtigt intens, og når du ikke kan beskytte dig selv mod varmen i dit hjem, bliver angsten konkret.

Den mest effektive måde at forhindre et hjem, der er for varmt i disse tider, er solgardiner.