Gardiner i Tilst – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardiner i Tilst

Når det kommer til nye gardiner i Tilst er Gardinstudiet din ekspert på området. Vi tilbyder hjemmebesøg, så vi kan give dig en rådgivning, der stemmer overens med de muligheder der er. Der er nemlig mange forskellige typer gardiner og mange materialer at tage beslutninger om. Det hjælper vi dig med.

Få rådgivning fra en ekspert når du køber gardiner

lamelgardiner i Tilst

Hos Gardinstudiet kan vi tilbyde dig rådgivning fra eksperter. Det hjælper dig, når du skal vælge gardiner, men ikke selv har så meget viden om det. Vores eksperter har hjulpet kunder igennem mange år og er derfor udrustede til at vejlede i valg af gardiner. Med en ekspert på sidelinjen kan du nemmere vælge de gardiner, som du skal have i din bolig i mange år ind i fremtiden. Gardiner i Tilst til hele boligen kan være en stor investering afhængigt at materialevalg og gardintype og derfor er det vigtigt at tage købet seriøst. Hos Gardinstudiet tager vi dine behov seriøst.

Vejledning i gardiner, materialer og opmåling i Tilst

panelgardiner i Tilst

Hos Gardinstudiet er vores speciale vejledning og udførelse af speciallavede gardiner. Det betyder dog ikke at du ikke bliver nødt til at overveje dit behov for gardiner. Det er nemlig ud fra dit behov at vi kan foreslå de rette løsninger til dig. Der findes alt lige fra lamelgardiner, stofgardiner og rullegardiner til markiser og andre løsninger til udendørs brug.

Vores gardiner er anderledes end de standardgardiner, som kan findes rundt omkring i landets butikker. De er nemlig speciallavede efter opmåling i dit hjem. Således får du gardiner som med sikkerhed passer lige der, hvor du ønsker dem. De mange løsninger, gardintyper og materialetyper hjælper vi dig med, så vi sikrer os at du får lige præcis det lysindfald, som du ønsker. Det kan også være at du ønsker muligheden for at mørklægge og det kan vi selvfølgelig også klare.

Ønsker du et besøg af Gardinstudiet?

Hvis du allerede har på fornemmelsen at standardgardiner ikke passer i forhold til dine forventninger, behov og ønsker om nye gardiner, så kontakt os endelig. Gardinstudiet kan kontaktes på mail, over telefon eller ved hjælp af denne formular.

Vi kan give dig et tilbud, men vi kan også tilbyde at vores gardinbus besøger dig gratis. På den måde får du besøg af en ekspert, som bedre kan rådgive dig ud fra den bolig, som du bor i.

Det er også mere ideelt at vores ekspert måler op til gardinerne. Således undgår du ekstraregninger eller uforudsete udgifter, da vi tager ansvaret for opmålingen.

stofgardiner i Tilst

Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du bor i eksempelvis Tilst eller i nærområdet. Vi kører gerne ud til dig og tager en masse materialeprøver med, så du kan få inspiration til dine nye gardiner.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupViborgViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.