Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med at få produceret træpasienner efter mål. Vi kan hjælpe dig med træpersienner i et væld af materialer, så du får de persienner du forestiller dig. Vi leverer til både private såvel som virksomheder. Vi sidder klar til at hjælpe dig med din opgave, allerede i dag.

   

Træpersienner efter dine individuelle mål

traepersiennerDu kan finde et stort udvalg af træpersienner i mange velassorterede boligbutikker allerede. Det er dog for det meste produceret efter standardmål, som desværre ikke i alle tilfælde passer til dine vinduer eller døre. Med Gardinstudiet får du produceret træpersienner efter mål og efter dit specifikke behov. Vores stærste drivkraft er at kunne producere dine individuelle træpersienner efter dine mål og ønsker. Vi har mange års erfaring på området. Det er din garanti for den altid gode service og levering af de helt rigtige persienner.

 

 

Skal vi hjælpe dig med en træpersienner, kontakt os for et gratis besøg og opmåling.

traepersienner-bredeHar du brug for det, så send os en beskrivelse af din opgave allerede i dag. Vi giver en gratis opmåling hjemme hos dig. Vi besøger dig i vores gardinbus, som vi pakker med de sorter, vi kan producere træpersienner efter mål i. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen med kyndig rådgivning og forventningsafstemmer dine drømme med vores muligheder. Så du får leveret det resultat, som du forestiller dig. Kontakt os allerede i dag med din opgave, så går vi i gang!

 

Vi kan også hjælpe dig med gardiner

traepersienner-lys-traeHar du brug for andet end blot træpersienner, er vi også eksperter i syning af forskellige typer af gardiner. Du kan blandt andet købe lamelgardiner, mørklægningsgardiner, panelgardiner, rullegardiner og sågar markiser hos os. Vi hjælper dig med at sætte den sidste prik over i’et i din boligindretning. Ring allerede til os i dag, med din opgave. Så vi kan indfri dine gardindrømme.