Gardiner i Viborg – Gratis opmåling og tilbud fra Gardinstudiet

Gardiner i Viborg

Gardinstudiet har nu glæden af at kunne præsentere vores services og gardiner for dig, der bor i Viborg eller omegn.

Med Gardinstudiet kan du få besøg af en af vores gardineksperter, som hjælper med vejledning og rådgivning indenfor specialdesignede gardiner til din bolig.

Herunder kan du læse mere om de muligheder du har, for at få produceret specialsyede gardiner i Viborg, til din bolig og dine individuelle ønsker.

Vi har mange års erfaring indenfor gardiner i Viborg

Med årelang erfaring indenfor produktion af gardiner på specialmål, kan vi hjælpe dig med at indfri dine gardindrømme. Med flere og flere nybyggerier rundt om i landet, er gardiner på standardmål ikke længere den sikre løsning for det perfekte lysindfald.

Hos Gardinstudiet producerer vi gardiner efter individuel opmåling. I vores efterhånden mange års virke har vi lært, at ikke to kunder er ens. Derfor tager vi gerne på besøg hos dig, så vi bedre kan undersøge de muligheder der er for at kunne indfri dine ønsker til gardiner og lysindfald hjemme hos dig.

Vi sætter nemlig en stor ære i, at du får det størst mulige udbytte af dine nye gardiner.

Viborg mørklægnings gardiner

Et stort sortiment

Hos Gardinstudiet har vi et stort sortiment. Ikke blot af farver og mønstre, men i typer af gardiner. Du kan blandt andet vælge mellem lamelgardiner så du nemt og enkelt kan selv kan styre lysindfaldet, træpersienner for et mere personligt touch eller mørklægningsgardinet som passer godt til soveværelset, som kan afskærme helt og aldeles for lysindfald om aftenen. Dette er blot nogle få af vores utallige muligheder.

Vi sætter os ind i din individuelle opgave

Har du brug for et gratis tilbud på gardiner i Viborg, kan du kontakte os gennem kontaktformularen til højre. Vi sidder klar til at udarbejde tilbud til dig og ringer dig gerne op, for at få en dybere forståelse for dit ønske. Vores drivkraft er, at kunne sy gardiner efter dine specielle mål og behov. Så vi kan producere gardinerne nøjagtig som du ønsker dem.

panelgardiner i Viborg

Vi sætter en stor ære i, at kunne producere gardiner som passer til resten af din bolig og til din personlige stil. Derfor tilbyder vi et gratis besøg af vores gardinbus, som hjælper med gratis opmåling og vejledning i, hvilken type gardin som passer bedst til dit behov.

Hvorfor? Fordi det er vigtigt for os, at du skal have glæde af dine specialsyede gardiner i Viborg, mange år frem. Det vigtigste at nævne er, at et besøg af vores gardinbus i Viborg eller omegn er fuldstændig uforpligtende. Send os en mail med din opgave allerede i dag – vi sidder klar til at hjælpe dig!

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViby JVorup

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.