Gardiner i Viby, gratis opmåling og tilbud

Gardinbus fra Aarhus med GRATIS opmåling og tilbud i hele østjyllandI Viby J er Gardinstudiet din ven, når det kommer til valg af nye gardiner til hjemmet eller virksomheden. Vi kører nemlig ud med vores Gardinbus og kan vejlede dig i, hvilken type gardin du skal have samt hvilket materiale, der skal anvendes. Sådan får du flotte, nye gardiner, som du vil blive glad for i mange år. Gardiner i Viby

Mange års erfaring med skræddersyede gardiner i Viby

Viby gardinerVores eksperter har lavet speciallavede gardiner til private samt virksomheder i mange år efterhånden. Vi har derfor et stort kendskab til generelle behov samt en forståelse for de individuelle behov, som man kan have. Vi kan altid finde en måde, hvorpå vi kan opfylde dine behov og ønsker til gardiner. Vi skræddersyer dine gardiner efter opmålinger, som vi selv kan lave, så vi er helt sikre på at gardinerne vil passe på en prik. Vi har forståelse for på sammenspillet mellem gardintyper og materialer og kan derfor vejlede dig bedst muligt i valg af gardinløsning til dit hjem.

Find den perfekte gardintype og materiale

For at vælge den rigtige gardintype for dig, skal du overveje, hvor i dit hjem, gardinet skal være. Er det et sted, hvor du har brug for meget lys eller lidt lys. Er det eksempelvis ved fjernsynet eller i soveværelset kan det være rart med mørklægningsgardiner, så du har mulighed for at lukke lyset helt ude ved lejlighed. Hvis du derimod ønsker bare en smule mindre lysindfald i eksempelvis spisestuen kan lamelgardiner være en god idé. Ønsker du blot at afskærme en smule for den varme sol om sommeren uden at lukke alt lys ude, så er det måske en markise, du skal have monteret.gardiner i viby

Alle disse løsninger kan vi hjælpe dig med. Vi laver gardinerne efter specialmål, så du slipper for at købe standardgardiner hos de diverse forhandlere. Disse standardgardiner passer alligevel sjældent. Derfor kan det være en god idé at investere i gardiner, der passer i størrelsen og som passer præcis til dine behov.

Gardinstudiet besøger dig i Viby

Hos Gardinstudiet har vi en Gardinbus, som vi bruger til de kunder, der ønsker en gratis opmåling. Det er helt uforpligtende at få besøg af vores Gardinbus. Således kan vi allerbedst rådgive dig om valg af nye gardiner og vi mener at dette er vejen frem til at få kunder der er 100% tilfredse. Vi pakker en masse materialeprøver, da det er nemmest at tage en beslutning, når man selv har haft materialet i hænderne. Vores præcise opmåling sikrer at du ikke får bestilt den forkerte størrelse gardiner.

Du kan kontakte os ved at ringe til os, sende os en mail eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi kører ud til mange byer, heriblandt med gardiner i Viby J og nærområdet og ser frem til at komme på besøg hos dig og hjælpe dig med at lave dine nye gardiner.

Kontakt os og få et gratis tilbud

Gardinstudiet

Rosenvangs Allé 180
8270 Højbjerg ved Aarhus
2637 5666 – 8672 5240
kontakt@gardinstudiet.dk

Åbningstider:

Ring for en aftale mellem 10-18.
Alle ugens dage.