Gardiner i Vorup – gratis opmåling og tilbud

gardiner i vorup

Bor du i Vorup og har brug for nye, skræddersyede og specialdesignede gardiner? Så har vi hos Gardinstudiet nu muligheden for at hjælpe dig.

Vi har mange års erfaring med produktion og syning af specialdesignede gardiner til dig, der ikke kan nøjes med standardgardiner og persienner.

Du kan læse meget mere om dine muligheder med Gardinstudiet herunder.

Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker og behov

Med mange års erfaring ved vores eksperter, at der ikke er to boliger der er ens. Der er forskelligt lysindfald at skulle tage hensyn til – og der er forskellige behov for dette. Vi kommer derfor gerne på besøg hjemme hos dig i Vorup for at kunne danne os et større overblik over dit projekt, dine vinduer og din bolig.

Herefter kommer vi med rådgivning og vejledning i, hvilken type gardin som passer bedst til dine behov og ønsker. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af gardintyper og forskellige materialer.

Finder du ikke det du søger i vores sortiment, så tøv endelig ikke med at spørge os alligevel. Vi tager gerne imod nye og spændende udfordringer – og involverer selvfølgelig dig i hele processen fra idé til færdigt gardin i Vorup.

Gratis opmåling i Vorup, helt uforpligtende
Vorup Gardiner

Som en del af vores service besøger vi dig gerne hjemme i din bolig i Vorup. Her sørger vi for gratis opmåling af dine vinduer, døre eller sågar markise. Opmåling og den indledende vejledning er selvfølgelig helt uforpligtende. Vi hjælper dig med de spørgsmål og udfordringer du måtte have, så du ikke behøver bekymre dig hele vejen igennem processen. Har du dog brug for spørgsmål undervejs, sidder vi altid klar ved telefonen til at svare på dine spørgsmål.

solafskærmning i Vorup
Kontakt os allerede i dag

Synes du at det lyder interessant med nye skræddersyede gardiner i Vorup? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag. Vi sidder klar til at rådgive dig i, hvilken type af gardin der passer til dit hjem, og dit unikke formål. Send os en beskrivelse af dit projekt i vores kontaktformular her på siden, eller send os en mail eller ring.

Vi sidder klar til at kunne indfri dine gardindrømme og glæder os til at høre fra dig.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele østjylland ved special og størrer opgaver, vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Læs mere om gardiner udenfor Århus. (alfabetisk)

AalborgRøndeAuning EbeltoftRyGiveGrenåHadstenHammelAnsHerningHovedgårdHobroHorsensLangåLystrupMammenMariagerfjordOdderRandersRisskovMørkeSilkeborgBjerringbroSkanderborgSkødstrupTilstViborgViby J

Sitemap og Cookiepolitik

Kontakt os og få et gratis tilbud

    Gardinstudiet

    Åbningstider:

    Ring for en aftale mellem 10-18.
    Alle ugens dage.