Foldegardiner eller lift gardiner efter mål, er for dig som gerne vil have gardiner i stof, men også gerne vil have noget enklere og mindre dominerende i rummet end de klassiske stofgardiner.

Foldegardiner, også kendt som liftgardiner

Kombinerer persienners praktiske funktioner og stofgardiners lethed. Derfor er det ikke så underligt, at folde/liftgardiner efter mål er blevet yderst populære blandt danske boligejere. Liftgardiner kan let tilpasses dine vinduer og din stil, og så er de super nemme at vedligeholde, da de let kan tages ned og vaskes, så de altid fremstår som nye.

Med foldegardiner efter mål fra Gardinstudiet undgår du at gardinet bliver for smalt og derved ikke afskærmer ordentligt.

foldegardiner på mål
Romantisk, minimalistisk, retro eller..?

Liftgardiner kan være romantiske, ekstreme, specielle, farverige, afslappede, bløde, kontrastfyldte – ja, det er faktisk helt op til dig! Liftgardinernes simple og alsidige design gør det nemlig muligt at lave gardiner i alle tænkelige farver, stoffer, kvaliteter og størrelser.

Og selvom mulighederne er mange, og det måske kan virke helt uoverskueligt at vælge, så fortvivl ej! Gardinstudiet kommer nemlig hjem til dig med stofprøver, så du kan se farver eller mønstre, der passer til indretningen i dit hjem.

liftgardiner efter mål
Foldegardiner efter mål

Undgå at investere i liftgardiner, der ikke passer!

Mange vælger de praktiske liftgardiner som en hurtig løsning og køber derfor industriens færdigsyede gardiner efter standardmål. I mange tilfælde passer gardinerne derfor kun næsten – eller slet ikke – i vinduerne, og giver derfor kun en brøkdel af den nødvendige afskærmning. Derfor får du langt mere glæde af at få skræddersyet dine gardiner efter dine vinduers præcise mål. Det giver ikke bare den bedste afskærmning, det ser også langt bedre ud.

Book et GRATIS og uforpligtende besøg af vores gardinbus

Vi hopper gerne i vores Gardinbus og kører hjem til dig med stofprøver og måleudstyr, så vi kan måle dine vinder og vise dig vores stofprøver. Så kan du se, hvad der fungerer i dit hjem og kan samtidig give tilbud på dine nye gardiner. Hvis du efterfølgende vælger at handle med os, tilbyder vi helt op til 30% i rabat på nye foldegardiner efter mål.

Ring til os 26 37 56 66 for at høre mere eller bestille besøg af Gardinbussen. Du kan desuden udfylde kontaktformularen i højre side, så vender vi tilbage til dig og aftaler nærmere.

foldegardin efter mål

Foldegardiner der er udformet i de sidste nye designs og med utallige farvemuligheder er igen blevet in modemæssigt. Ved Gardinstudiet i Århus finder du det helt store udvalg af foldegardiner efter mål. Med det fællestræk at alle vores folde-, liftgardiner er i topkvalitet og til en pris, som alle kan forholde sig til.

Hos Gardinstudiet leverer vi kun liftgardiner, som passer perfekt til dine vinduer. Derfor kommer vi selvfølgelig og måler dine vinduer op, helt gratis, inden du bestiller dine nye gardiner. Sådan får du en gardinløsning, der passer til dit hjem, og som glæder dig i mange år.

Uanset om du søger billige lift eller foldegardiner eller jagter efter noget mere eksklusivt, så finder du det hos Gardinstudiet. Vi har et kæmpe udvalg af lift og foldegardiner i alle prisklasser, farver, stoffer, kvaliteter og størrelser. Vi hjælper desuden med at skræddersy dine nye foldegardiner, så de passer perfekt til både vinduer og indretning.