Vi kan hjælpe dig med syning af dine nye panelgardiner efter mål.

Vi sætter en ære i at producere panelgardiner efter mål, så du er fri for at skulle købe gardiner på standardmål.

Producerer panelgardiner til din private bolig eller til din virksomhed. Mulighederne er mange, det er blot dine ønsker og behov som skal opfyldes. Du kan beskrive din opgave her – så kontakter vi dig.

Gule panelgardiner
panelgardiner efter mål

Panelgardinerne efter mål i og omkring Århus

Det er altafgørende at dine gardiner passer til dine vinduer og døre. Standardmål på gardiner passer desværre aldrig til alle typer af vinduer eller døre.

Derfor vil vi i Gardinstudiet hjælpe dig med at kunne indfri dine gardindrømme med de helt rigtige panelgardiner, efter dine mål og behov for solafskærmning.

Vores mange års erfaring på området gør at du kan føle dig tryg igennem hele processen med produktion af dine individuelle panelgardiner.

Vi står til rådighed med vejledning og idéer igennem hele processen, så du får den absolut bedste service – og de bedste gardiner.

Gratis opmåling til dine panelgardiner

Hvide panelgardiner

Har du en opgave til os? Så kan du kontakte os med din opgave allerede i dag.

  • Vi kontakter dig og finder en tid, hvor vi kan komme hjem til dig
  • Sørger for præcis og gratis opmåling.
  • Vi besøger dig med vores inspirerende gardinbus, som kan sætte skub i dine gardindrømme.
  • Vi hjælper dig med kyndig vejledning og rådgivning igennem hele processen fra idé til ophængning af dine nye gardiner.

Du kan altid kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for rådgivning om dine nye panelgardiner.

Vi syer alle typer af panelgardiner efter mål til dig

Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med alle typer af gardiner, som passer til dine individuelle behov og ønsker. Vi har erfaring med syning af blandt andet rullegardiner, lamelgardiner, mørklægning og markiser.

Kontakt os i dag, når du har brug for hjælp til at indfri dine gardindrømme! med færdigsyede gardiner

Panel gardiner tilføjer et stilfuldt udtryk. Du kan vælge at kombinere panelgardiner i flere lag for at trække og åbne, og dermed regulere gennemsigtighed og lysindfald. Vi fremviser panelgardiner i forskellige design og materialer, som kan være med til at give et stilrent udtryk i dit hjem. Gratis opmåling og tilbud på panelgardiner efter mål.

Hvad er et panelgardin?

Et panelgardin er et glat gardin, der er mellem 35-60 cm bredt, der hænges langs vinduet, normalt på specielle panelophængere. Panelgardinet giver et enklere og mere stilfuldt udtryk end et klassisk gardin, når det hænger helt glat.

Panelgardiner sys normalt med en kanal øverst, så du nemt kan trække dit gardin på gardinstang, panelophæng eller en fast velcro-rem, som du fastgør til en gardinstang. For at holde gardinet lige og glat, anbefaler vi, at vi fastgør vægte til bunden af ​​gardinerne.

I vores sortiment finder du to forskellige typer panelgardiner.

  • Dem der er syet på fabrikken
  • Dem, som vi skræddersyer til dig i ethvert stof i henhold til de specificerede dimensioner.

Vi sælger vores panelgardiner parvis, så når du køber et stykke panelgardin får du to panellængder.

Hvordan måler jeg for at få korrekte mål på mine specialfremstillede panelgardiner?

Svar:

Det gør du ikke ….. 😉

Vi kommer ganske gratis og måler korrekt for dig. Det er selvfølgeligt helt uforpligtigende med en opmåling og tilbud, på dine nye panelgardiner.

Begynd at måle fra panelvogn eller gardinstang ned til gulvet, og træk derefter en smule fra. Så der bliver plads til, at gardinet svæver over gulvet. Vi anbefaler, at du trækker fra 1-3 centimeter fra, så gardinet ikke opleves forkort. Du ønsker heller ikke, at det skal samle støv og slide gulvet.

Panelerne sys med kanal og med en lomme til panelvægt i bundkanten. For de bedste resultater anbefaler vi en bredde på 45 cm. Den maksimale bredde på vores specialfremstillede panelgardiner er 60 cm.