Gardinstudiet kan hjælpe dig med at sy dine nye panelgardiner efter mål. Vi sætter en ære i at producere gardiner efter dine behov, så du er fri for at skulle købe gardiner på standardmål. Vi kan producere panelgardiner til din private bolig eller til din egen virksomhed. Mulighederne er mange, det er blot dine ønsker og behov som skal opfyldes. Du kan kontakte os med din opgave her – så kontakter vi dig.

panelgardiner-gulepanelgardiner

 

Panelgardinerne efter mål i og omkring Århus

Det er altafgørende at dine gardiner passer til dine vinduer og døre. Standardmål på gardiner passer desværre aldrig til alle typer af vinduer eller døre. Derfor vil vi i Gardinstudiet hjælpe dig med at kunne indfri dine gardindrømme med de helt rigtige panelgardiner, efter dine mål og behov for solafskærmning. Vores mange års erfaring på området gør at du kan føle dig tryg igennem hele processen med produktion af dine individuelle panelgardiner. Vi står til rådighed med vejledning og idéer igennem hele processen, så du får den absolut bedste service – og de bedste gardiner.

 

Gratis opmåling af din opgave

panelgardiner-hvideHar du en opgave til os? Så kan du sende os en mail med din opgave allerede i dag. Vi kontakter dig og finder en tid, hvor vi kan komme hjem til dig og sørge for præcis opmåling. Vi besøger dig med vores inspirerende gardinbus, som kan sætte skub i dine gardindrømme. Vi vil hjælpe dig med kyndig vejledning og rådgivning igennem hele processen fra idé til ophængning af dine nye gardiner. Du kan altid kontakte os, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for rådgivning om dine nye panelgardiner.

 

Vi syer alle typer af gardiner til dig

Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med alle typer af gardiner, som passer til dine individuelle behov og ønsker. Vi har erfaring med syning af blandt andet rullegardiner, lamelgardiner, mørklægning og markiser. Kontakt os i dag, hvis du har brug for hjælp til at indfri dine gardindrømme!