Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med dine gardindrømme. Vi laver mørklægningsgardiner på mål, så du kan få tilpasset dine gardiner efter dine vinduer. Gardinstudiet har mange års erfaring med syning og opsætning af mørklægningsgardiner efter behov og individuelle mål. Vi syer gardiner både til den private bolig, såvel som til din virksomhed.

Mørklægning efter mål
mørklægningsgardiner

I et rum, med stort lysindfald er det vigtigt at du har mulighed for at kunne afskærme for sol og skarpt lys.

De perfekte stofgardiner kan gøre et rum mere behageligt at opholde sig i. Her har du mulighed for at kunne opholde dig i rummet, uanset lysindfaldet.

Hos Gardinstudiet kan vi hjælpe dig med at få syet de helt rigtige mørklægningsgardiner, efter dit behov og dine mål.

Erfaring med mørklægningsgardiner

Mange års erfaring gør os til en stærk sparringspartner, i dit valg af nye gardiner til din bolig eller din virksomhed. Vi hjælper dig med at gøre dine drømme til virkelighed, så du kan nyde dine rum endnu mere, end du gør det i dag.

Gratis opmåling og vejledning
mørklægningsgardiner efter mål

Sender du os en mail med din opgave, giver vi en gratis opmåling hjemme hos dig. Vi kommer ud til dig i vores gardinbus, som emmer af inspiration og alverdens muligheder til at gøre dine drømme om mørklægningsgardiner til virkelighed.

Vi sætter en stor ære i, at du får gardiner efter dine mål, så du ikke skal skære til, eller i gang med nål og tråd for, at få gardinerne til at matche dit behov.

Du får indflydelse i designprocessen, så du kan få nøjagtig de gardiner, som du har forestillet dig de skal være.

Vi hjælper også med andre typer af gardiner

Vi er eksperter på flere typer af gardiner, hos Gardinstudiet. Vi kan sagtens hjælpe dig med dine drømme, når det kommer til færdigsyede stofgardiner, rullegardiner, panelgardiner, lamelgardiner eller den nye markise hvis det kunne friste.

Vi sammensætter den helt rigtige pris til dig, efter dine mål og ønsker.

Kontakt os allerede i dag på 26 37 56 66. Når du har brug for hjælp til at indfri dine gardindrømme.

Vi hører hjemme i Malling ved Århus, men kommer gerne over hele øst-, midtjylland ved special og størrer opgaver. Vores gratis opmåling og tilbud, er gældende i en radius af 100 km.

Gardinstudiet er din stærke spiller på markedet, når det kommer til syning af gardiner efter dine individuelle mål. Vi syer mørklægnings rullegardiner efter mål og hjælper dig med at indfri dine drømme, så din bolig for den sidste prik over i’et. Vi syer rullegardiner med mørklægning til både den private bolig, såvel som til din virksomhed. Du kan altid være sikker på den gode service, når du køber gardiner hos Gardinstudiet.

Rullegardiner til mørklægning

Mørklægning kan være nødvendigt, hvis du har et stort lysindfald i et rum, som er stærkt eksponeret for sol og skarpt lys. Solafskærmningen er en stor indikator for, at du får det optimale ud af dit rum.

mørklægning med rulle gardiner

Vi har mange års erfaring med syning af rullegardiner med mørklægning efter dine mål og behov. Mange års erfaring med produktion af gardiner er din sikkerhed for den helt rigtige løsning, for at kunne indfri dine gardindrømme. Du skal nemlig kunne nyde dine rum optimalt – det er vores største motivationsfaktor.

Gratis opmåling hjemme hos dig

Hvis du sender os din opgave, sørger vi for en gratis opmåling. Vi kommer hjem og besøger dig med vores gardinbus. Gardinbussen emmer af inspiration og giver dig en fornemmelse af, hvilke typer materiale og stof, vi har mulighed for at sy dine mørklægnings rullegardiner i. Vi står altid klar med rådgivning og vejledning undervejs og du er selvfølgelig vores vigtige medspiller, når det kommer til designet af gardinerne. De skal nemlig leve op til dine forventninger. Så du får nøjagtig de gardiner, du drømmer om!

Vi hjælper med mørklægningsgardiner på mål

rullegardiner til mørklægning

Vi har mange års erfaring med produktion af gardiner af flere typer. Har du brug for andre typer af gardiner i din bolig, så kan vi sagtens hjælpe med dette. Vi kan blandt andet hjælpe dig med lamelgardiner, rullegardiner, markiser og meget andet. Kontakt os endelig med din opgave, vi står klar til at hjælpe dig!